Δείτε αυτό το email στο browser.
OW.GR, On Wellness

13 Μαρτίου 2023

Διεκδικήσεις

πορεία Μυρτώ Αντωνοπούλου

Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας συνέπεσε με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας – μία από τις πολλές που έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Σε μια περίοδο που όλοι νιώθουμε τα γεγονότα που μας κατακλύζουν, προσπαθούμε να αφουγκραστούμε όσα συμβαίνουν μέσα και έξω μας.

Οργή, αγωνία, θλίψη εναλλάσσονται καθημερινά στον καμβά των συναισθημάτων μας και εμείς περιμένουμε να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια. Το παρήγορο είναι ότι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων –κυρίως νέων– δεν κάθεται απλώς να περιμένει, αλλά διεκδικεί. Με επιμονή και πάθος, όπως αρμόζει σε κάποιον που έχει το δίκιο με το μέρος του.

Δύο συνεντεύξεις με δυο γυναίκες που δεν επαναπαύονται, αλλά διεκδικούν, μάς εμπνέουν: Η παραολυμπιονίκης στίβου, Στέλλα Σμαραγδή και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

QUOTE OF THE WEEK

«ΓIA ENΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ "ΠΡΟΣΕΧΕ!" ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ»
–Εύη Σταθάτου, πιστοποιημένη parent coach
λιπαρά

VIDEO: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΚΑΛΑ» ΛΙΠΑΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;

Πέρα από τα «κακά» λιπαρά, τα κορεσμένα και τα τρανς, υπάρχει και μια κατηγορία λιπαρών που μας κάνουν καλό. Μάθε ποια είναι αυτά και πώς μπορείς να τα εντάξεις στη διατροφή σου.

OW.GR, On Wellness
SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© ΔΕ ΜΑΡ 13 16:45:18 EET 2023 OW.GR
ALL RIGHTS RESERVED