Δείτε αυτό το email στο browser.
OW.GR, On Wellness

8 Ιουλίου 2024

Εσύ, πού θα πας διακοπές;

διακοπές iStock

Ενώ βράζουμε στην Αθήνα –κάποιοι αναπολώντας την εβδομάδα που πήραν άδεια, άλλοι μετρώντας αντίστροφα για τη δική τους– όλοι μα όλοι έχουμε στο μυαλό μας παραλίες, ταβέρνες δίπλα στο κύμα, αιώρες και περπάτημα στη ζεστή άμμο. Τζιτζίκια και γυμνά πόδια, χαλαρές μεσημεριανές σιέστες, παγωμένες μπίρες με θέα τη θάλασσα.

Έτσι, αποφασίσαμε να καθίσουμε μπροστά σε μία κάμερα και να μιλήσουμε για τον καλοκαιρινό προορισμό που γνωρίζουμε πιο καλά από κάθε άλλο και τον προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Συμφωνήσαμε να αποκαλύψουμε μυστικά του τόπου, να βγάλουμε στο προσκήνιο κρυμμένες παραλίες, να μοιραστούμε τα μέρη όπου έχουμε φάει καλά και να δώσουμε και από ένα wellness tip ο καθένας/καθεμία.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινήσαμε από τα τιρκουάζ νερά, τις χρυσαφένιες αμμουδιές, και τα λευκά βράχια της ρετρό Κιμώλου – μας ταξίδεψε εκεί η  Editorial Director της 24 Media, Μίνα Μπιράκου. Επόμενος σταθμός το νησί που συνδυάζει το γαλάζιο και το πράσινο με τον πιο μοναδικό τρόπο που έχεις φανταστεί – η Λευκάδα της διευθύντριας του OW, Μυρτώς Αντωνοπούλου. Τελευταία στάση της εβδομάδας η Τζια. O Director of Brand Experience της 24Media, Χρήστος Χατζηιωάννου, εξηγεί σε ένα βίντεο γιατί στην Τζια θα πας και θα ξαναπάς.

Stay tuned για περισσότερους (σαγηνευτικούς) προορισμούς.

«ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ».
–Θεόδωρος Πρεβεδώρος, βιοχημικός MSc
Καλλιμάνη Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ: «ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ»

«Δεν ήμουν ανήσυχο παιδί, δεν έκανα αταξίες. Ίσως παραήμουν ήσυχη, σοβαρή και υπεύθυνη. Αυτό με έκανε να χάσω χρόνια στη ζαβολιά και την επανάσταση. Την έκανα όμως όταν πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Ό,τι μου έλειψε το βρήκα στο θέατρο. Από τη δραματική σχολή ξεκίνησα να ζω αλλιώς. Βρήκα κομμάτια του εαυτό μου που δεν τα είχα εκφράσει. Δεν είχα κάνει ποτέ κοπάνα στο σχολείο. Και ξαφνικά η ζωή μου γέμισε με περισσότερα γέλια, με βόλτες και με πολύ ωραίες παρέες». Η Μαρία Καλλιμάνη μιλάει στο OW.

OW.GR, On Wellness
SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© ΔΕ ΙΟΥΛ 08 14:01:28 EEST 2024 OW.GR
ALL RIGHTS RESERVED