1Ο ATHENS FITNESS FESTIVAL: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ATHENS FITNESS FESTIVAL, το μεγαλύτερο event γυμναστικής και ευεξίας που έχει διοργανωθεί στη χώρα μας, 07-05 Μαΐου 2023.

Το AFF είναι πλέον γεγονός! H απόλυτη γιορτή υγείας, ευεξίας και άθλησης συγκέντρωσε χιλιάδες λάτρεις του Fitness, επαγγελματίες, οικογένειες, διάσημους και μη, όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης, για να γυμναστούν, να διασκεδάσουν, να κολυμπήσουν και να απολαύσουν μοναδικά θεάματα σε ΕΝΑ μέρος.

Η ειδυλλιακή Ακτή Βουλιαγμένης για ένα Σαββατοκύριακο μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο παραθαλάσσιο γυμναστήριο το οποίο παρουσίασε 10 κατηγορίες προγραμμάτων σε 10 διαφορετικά fitness stages κατά μήκος της παραλίας, στα οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν.

120 κορυφαίοι προπονητές και εκπαιδευτές σε Dance, Indoor Cycling, Functional, Cardio-Mobility & Fight, Yoga, Pilates, Trampoline, Frogman Fit, Fit Kids καθοδηγήθηκαν από 120 κορυφαία ονόματα του χώρου, τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Highlights:

  • Η μεγάλη συμμετοχή στο Indoor Cycling Stage - POWER CYCLING GRAND MARATHON- όπου στήθηκαν πάνω στην ειδική εξέδρα, κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, 200 ποδήλατα υψηλής ποιότητας και διάσημοι προπονητές έγραψαν ιστορία παρουσιάζοντας μοναδικά προγράμματα.
  • Από τις 09.00 έως τις 21.00, το κεντρικό stage του AFF 2023, το οποίο φιλοξένησε το DANCE, κατακλύστηκε με κόσμο που έζησε συγκινητικές στιγμές γεμάτες ενέργεια, μουσική και χορό.
  • Οι δυναμικές εμφανίσεις στο stage του FUNCTIONAL με αποκορύφωμα το απόγευμα της Κυριακής.
  • Το εκρηκτικό πρόγραμμα του CMF που δεν σταμάτησε να «πάλλεται» με το ρυθμό.
  • Η φανταστική ατμόσφαιρα στα stages του Pilates και της Yoga.
  • Τα άλματα στο τραμπολίνο που προσέλκυσαν μικρούς και μεγάλους.
  • Το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν τα προγράμματα του Calisthenics με τα ακροβατικά τους αλλά και η ευχάριστη «φασαρία» του Frogman Fit κατά μήκος της παραλίας.

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν είδη προπόνησης, να τα δοκιμάσουν αλλά και να συνδεθούν με εκπαιδευτές και άλλους fitness enthusiasts, να χτίσουν νέες φιλίες και να μοιραστούν τα επιτεύγματά τους.

Δημιούργησε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, όπου οι συμμετέχοντες τόσο οι έμπειροι λάτρεις του Fitness όσο και οι αρχάριοι ένιωσαν ευπρόσδεκτοι και ενθαρρύνθηκαν να λάβουν μέρος και να διασκεδάσουν.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την επιτυχία του ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023», δήλωσε ο CEO της Athens International Fitness Festival, Κ. Τσοβίλης. «Η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια που λάβαμε υπογραμμίζουν τη σημασία της προώθησης της υγείας και της ευεξίας στη χώρα μας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους συνεργάτες που κατέστησαν δυνατή αυτή την εκδήλωση.»

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023 ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς, τους εκπαιδευτές, τους συνεργάτες, τα Media, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν στην καθιέρωση του θεσμού που λέγεται ATHENS FITNESS FESTIVAL. Η υποστήριξή τους και η αφοσίωσή τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

To AFF 2023 πραγματοποιήθηκε:

-Με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

-Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Συλλόγου Γυμναστηρίων Αττικής.

-Με την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Diamond Sponsor - Goldair Tourism, Χρυσοί Χορηγοί - MATRIX FITNESS και ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ., Coffee Island, Ecoyi Solar, Nannuka, My Nutri, GearUp, TheCoach.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.