7.400 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ BIO FESTIVAL 2022

Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναδεικνύοντας τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και την κουλτούρα του eco living σε πρωταγωνιστές!

Η μεγάλη βιολογική γιορτή της πόλης, το 2ο Bio Festival, συγκέντρωσε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, πλήθος επαγγελματιών του κλάδου και καταναλωτών. Από τις 6 έως τις 8 Μαΐου, 130 εκθέτες υποδέχτηκαν 7.400 επισκέπτες.

Ο μεγάλος πλούτος των προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επικράτησε και οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν, έθεσαν τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του Φεστιβάλ όσο και της κουλτούρας του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Νέες τάσεις, καινούργια προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες αποτελέσαν τη βάση των προτάσεων των εκθετών του φεστιβάλ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνομιλήσουν με το κοινό.

Το bio… κοινό έδωσε ραντεβού εδώ

Εκατοντάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παραγωγούς και εμπόρους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών, φυσικών και vegan προϊόντων. Το φεστιβάλ αποτέλεσε για άλλη μια φορά πυρήνα ζύμωσης θετικών εξελίξεων στην αναπτυσσόμενη αγορά των βιολογικών προϊόντων.

Τόσο οι καταναλωτές, που ήδη έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά τους όσο και αυτοί που επιθυμούσαν να μυηθούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, να δοκιμάσουν και να κάνουν τις αγορές τους.

Εκδηλώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις

Σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της bio κουλτούρας, καθώς και στην περαιτέρω επιμόρφωση των επαγγελματιών, γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, διαδραμάτισαν τα Workshops & Seminars. Κορυφαίοι εισηγητές από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό κόσμοανέλυσαν, μεταξύ άλλων, μία ευρεία θεματική γκάμα γύρω από τα βιολογικά και vegan προϊόντα, τις υπερτροφές, τους βιολογικούς μικρόκηπους και τη φυτική πρωτεΐνη.

Εύσημα από κοινό και επαγγελματίες απέσπασαν για την ευρηματικότητα και την πληρότητα της θεματολογίας τους (αναλυτικά δείτε εδώ) και οι διαγωνισμοί γνώσεων πάνω στα βιολογικά και vegan προϊόντα, που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή, όπου μοιράστηκαν δεκάδες δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.