«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ!»

Η νέα καμπάνια του «Βιολογικού Χωριού» μας προτείνει να αλλάξουμε το σήμερα για ένα καλύτερο αύριο!

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας, με 23 καταστήματα στην Αττική και σύντομα νέα καταστήματα στην Πάτρα και τη Λάρισα, λανσάρει τη νέα του καμπάνια με βασικό μήνυμα «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα!».

Στόχος της εταιρίας είναι να μας προτείνει να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο σήμερα και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και το περιβάλλον μας. Ξεκινάμε αλλάζοντας τρόπο διατροφής, φροντίζοντας τον εαυτό μας, ενισχύοντας το well-being, χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο;
Βιο-λογικά μπορούμε!

Μία επίσκεψη σε ένα Βιολογικό Χωριό θα ξεκινήσει το ταξίδι σας προς την αλλαγή! Θα σας εισάγει σε μία ολιστική φιλοσοφία, μια στάση ζωής που πρεσβεύει η εταιρεία μέσα από τα 23 καταστήματα του δικτύου της, αλλά και μέσα από τους 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς βιολογικών, vegan, gluten free, sugar free και οικολογικών προϊόντων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Βιολογικού Χωριού θα σας προτείνει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και μία πλήρη γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής, βοηθώντας σας να εντάξετε την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά σας.

#allazoumetonkosmo
#biologikoxorio

Ανακαλύψτε ένα Βιολογικό Χωριό δίπλα σας: Αγ. Παρασκευή, Άλιμος, Αμπελόκηποι, Βούλα, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Γλυφάδα κέντρο, Δροσιά, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Νέο Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη, Ομόνοια, Π. Φάληρο, Πειραιάς, Πειραιάς κέντρο, Περιστέρι, Χολαργός, Ψυχικό.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.