«ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!»: ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ «ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ» ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και κλείστε θέση στο πιο συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για οικογένειες με παιδιά 3-12 ετών!

Το πιο ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για οικογένειες και παιδιά 3-12 ετών έρχεται στις 14 και 15 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!  Αφορμή, φυσικά, η κορύφωση των εορτασμών των 10 χρόνων λειτουργίας του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου. Με τίτλο «Από το Γκάζι με αγάπη!», η μεγάλη επετειακή γιορτή του μουσείου γυρνά τον χρόνο πίσω, επιλέγει τις δράσεις που αγαπήθηκαν περισσότερο από τα παιδιά σε αυτήν την πρώτη δεκαετία και τις παρουσιάζει μαζί με νέες μέσα σε ένα συναρπαστικό διήμερο!

Πώς φωτίζεις μια πόλη από την αρχή; Μπορεί ένας χορός να «ξυπνήσει» ολόκληρο εργοστάσιο; Τι φτιάχνουν οι κηπουροί με τα πινέλα; Πόσα ξέρεις για τον σπουδαίο Νίκολα Τέσλα; Ποιες συνήθειες θα χάριζες σε ένα ρομπότ; Ποιος σαμποτάρει την παραγωγή του φωταερίου; Πώς δημιουργείται μια μπάλα από φωτιά; Γιατί τσακώνεται ο λιθάνθρακας με το μαντέμι και το τούβλο στους φούρνους του εργοστασίου; Μπορείς να φανταστείς τον Καραγκιόζη…αστρονόμο; Και, τελικά, πώς γιορτάζει ένα μουσείο τα γενέθλιά του;

Εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια φυσικών επιστημών, ρομποτικής, χορού και δημιουργικής κίνησης, kids yoga, πειράματα, εικαστικές δημιουργίες και θεατρικές παραστάσεις απαρτίζουν το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου που δημιουργήθηκε με έμπνευση το μουσείο και την ιστορία του, ενώ παιχνίδια ελεύθερης ροής, χωρίς προκράτηση θέσης, έρχονται από το πρωί μέχρι το απόγευμα σε μια ξεχωριστή, επετειακή γιορτή ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά, τους αγαπημένους επισκέπτες του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου!

Η προπώληση άνοιξε! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, κλείστε θέση και απολαύστε το πιο διασκεδαστικό διήμερο δημιουργικής μάθησης που έρχεται… «Από το Γκάζι με αγάπη»!

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Κλείστε εισιτήριο εδώ

Πληροφορίες

Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 11:00 – 19:00
Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 10:30 – 17:00

Εισιτήρια:

Δράσεις: 2€ ανά παιδί (δωρεάν για τους συνοδούς)
Θεατρικές παραστάσεις: 2€ ανά άτομο
Προπώληση: more.com

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Πειραιώς 110, Γκάζι 11854
2130109325
www.gasmuseum.gr
[email protected]

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας στις σελίδες μας στα social media:

Facebook: @industrialgasmuseum // @technopoliscityofathens
Instagram: @technopolis_athens
YouTube channel: Technopolis City of Athens

#10yrsIGM
*Οι επετειακές δράσεις στο πλαίσιο των «10 χρόνων ΒΜΦ» πραγματοποιούνται με Μεγάλο Χορηγό το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.