ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου ολοκληρώνει τους εορτασμούς για τα 10 χρόνια λειτουργίας του σε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με τις πιο αγαπημένες δράσεις των παιδιών 3-12 ετών

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου είναι πλέον 10 ετών και η κορύφωση των εορτασμών του έρχεται… «Από το Γκάζι με αγάπη!» μέσα από ένα συναρπαστικό διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων αποκλειστικά αφιερωμένο στους αγαπημένους του επισκέπτες: τα παιδιά! Το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου, το ΒΜΦ ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και τις οικογένειές τους, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στους φιλόξενους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων από το πρωί μέχρι το απόγευμα σε μια μεγάλη επετειακή γιορτή γεμάτη παιχνίδι, χαρά, ψυχαγωγία και, φυσικά, δημιουργική μάθηση!

Ανατρέχοντας στη δεκαετή πλέον παρουσία του μουσείου, το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εικαστικά εργαστήρια που έχει σχεδιάσει η ομάδα του ΒΜΦ από τη «γέννησή» του μέχρι σήμερα καθώς και μια σειρά νέων, ευφάνταστων προτάσεων από τους πάντα δραστήριους συνεργάτες του. Καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και ειδικοί στην εκπαιδευτική ρομποτική και έμπειροι παιδαγωγοί συμμετέχουν στο εορταστικό διήμερο, ενώ εργαστήρια χορού, STEAM και kids yoga, θεατρικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειες τους.

Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο που θα μείνει αξέχαστο!

#10yrsIGM
*Οι επετειακές δράσεις στο πλαίσιο των «10 χρόνων ΒΜΦ» πραγματοποιούνται με Μεγάλο Χορηγό το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Πληροφορίες
Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 11:00 – 19:00
Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 10:30 – 17:00
Εισιτήρια: Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα μέσω more.com
Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Πειραιώς 110, Γκάζι 11854
2130109325
www.gasmuseum.gr
[email protected]

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας στις σελίδες μας στα social media:
Facebook: @industrialgasmuseum // @technopoliscityofathens
Instagram: @technopolis_athens
YouTube channel: Technopolis City of Athens

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.