ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΥΡΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσκαλούν στην ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη «10+1 ιδέες για να φτάσεις στον “προορισμό” σου (και να απολαύσεις την πορεία)».

Την Πέμπτη 23/2/23 στις 19:00 στο βιβλιοπωλείο books & life (Σόλωνος 93-95) ο Νικόλας Σμυρνάκης, με αφορμή το βιβλίο του Η Αλήθεια, αγγίζει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα:
Πώς βρίσκουμε τον προορισμό μας και πώς ξεχωρίζουμε ότι αυτός που επιλέξαμε είναι ο σωστός;
Πώς μπορούμε να χαρούμε όσα ήδη έχουμε αλλά και να απολαύσουμε την πορεία στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε όσα δεν έχουμε;

Συχνά θυσιάζουμε μέρες, μήνες ή χρόνια για μερικά λεπτά χαράς, αν έρθουν ποτέ κι αυτά.

Όπως γράφει ο ίδιος στην Αλήθεια: 
«Η πορεία κρατάει πιο πολύ από το αποτέλεσμα.
Άλλωστε και στη μέση του βουνού, η θέα πάλι εκπληκτική είναι».
Στην ομιλία του ο συγγραφέας θα μας συστήσει δύο νέες έννοιες, την «Πυξίδα» και τις «παραλλαγές του ονείρου».
Η «Πυξίδα» μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπουμε την έννοια του προορισμού ή αλλιώς του στόχου, του σκοπού, του λόγου ύπαρξής μας στη Γη.
Οι «παραλλαγές του ονείρου» θα μας βοηθήσουν να αναστήσουμε το όνειρό μας, όποιο κι αν είναι αυτό, όσο αφρόντιστο, ανομολόγητο ή ξεχασμένο κι αν είναι.
Απώτερος σκοπός είναι να επανέλθουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, στον δρόμο της αυθεντικότητας και της Αλήθειας. Η αποδοχή και η έκφραση της εσωτερικής μας Αλήθειας άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε πραγματικά ελεύθεροι, μακριά από τη «φυλακή» της γνώμης των άλλων!

Σας περιμένουμε!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.