Η HANSAPLAST ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΔΕΣΜΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Πιστή στην αποστολή της να μας παρέχει καινοτόμα προϊόντα, η Hansaplast συστήνει τη νέα σειρά επιδέσμων στήριξης, που θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση

Η καθημερινότητα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, κάποιες από αυτές ευχάριστες και κάποιες δυσάρεστες. Οι ευχάριστες μας γεμίζουν χαρά, ενώ οι δυσάρεστες στέκονται συχνά εμπόδιο στο να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε ανενόχλητοι τις αγαπημένες μας δραστηριότητες. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιος μυϊκός τραυματισμός, είναι πιθανό να μας βγάλει από τη ρουτίνα μας μέχρι να θεραπευτεί και να μπορέσουμε να επανέλθουμε πλήρως. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αποθεραπεία διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απολαύσουμε στο μέγιστο την καθημερινή μας άσκηση.

H Hansaplast, με απόλυτη προτεραιότητα να προσφέρει άνεση & αποτελεσματικότητα μέσα από τα προϊόντα της, μας συστήνει τους νέους επιδέσμους στήριξης, οι οποίοι θα κάνουν τη διαδικασία της αποθεραπείας να μοιάζει ευκολότερη. Άλλωστε, πρόκειται για μια σειρά προϊόντων, που έχει δοκιμαστεί από μια ομάδα φυσιοθεραπευτών & αθλίατρων, οι οποίοι με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, ενισχύουν την προσπάθεια της Hansaplast να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της. Οι επίδεσμοι στήριξης, είναι πολύτιμο εργαλείο για όσους έχουν αδύναμες ή τραυματισμένες αρθρώσεις. Με τεχνολογία στήριξης 360° και διπλό σύστημα ιμάντων, παρέχουν άμεση προστασία και ανακούφιση από την πίεση. Είναι η λύση για όλους όσους θέλουν να συνεχίσουν να γυμνάζονται χωρίς να έχουν τον φόβο εκ νέου τραυματισμού.

Γνωρίστε τα προϊόντα της σειράς

Η νέα σειρά επιδέσμων στηρίζει και προστατεύει. Όλοι οι επίδεσμοι, είναι κατασκευασμένοι από θερμοτεχνολογικό υλικό που αυξάνει τη θερμοκρασία για την ενίσχυση της κυκλοφορίας και την επιτάχυνση της αποκατάστασης.

Η σειρά αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:

  • Επιστραγαλίδα
  • Περικάρπιο
  • Επιγονατίδα
  • Ζώνη Στήριξης Μέσης
  • Περιαγκωνίδα για Επικονδυλιτίτιδα

Οι νέοι επίδεσμοι στήριξης από τη Hansaplast είναι εδώ και μας καλύπτουν για μια ζωή χωρίς καμία διακοπή!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.