Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

Μια φράση που σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ανέκαθεν, αποστολή της Vichy ήταν να βοηθήσει τις καταναλώτριές της να αποκτήσουν υγιή επιδερμίδα.

Η υγεία της επιδερμίδας εξαρτάται από την ποιότητα και την ακεραιότητά της, στοιχεία που γίνονται ορατά κυρίως μέσα από τη λάμψη και την ομοιομορφία της. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα χάνει σιγά-σιγά αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η υγεία της επιδερμίδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με 4 βασικά στοιχεία: τον φυσιολογικό φραγμό της, τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τη λειτουργία άμυνας και τη δομική της ακεραιότητα.

Δερματολογικές μελέτες δείχνουν ότι το 80% της γήρανσης της επιδερμίδας οφείλεται στις καθημερινές επιθέσεις του εκθεσιώματος.

Εδώ και 40 χρόνια, η Vichy, πρωτοπόρος στην Επιστήμη του Εκθεσιώματος, πρωτοστατεί στις έρευνες σχετικά με τη σωρευτική επίδραση των διαφορετικών παραγόντων στην υγεία της επιδερμίδας. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (ακτίνες UV, ρύπανση, κλιματικές αλλαγές), ο τρόπος ζωής (διατροφή, κάπνισμα, έλλειψη ύπνου, στρες) και οι ορμονικές διακυμάνσεις (εμμηνοροϊκός κύκλος, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση) οδηγούν σε υποβάθμιση των βιολογικών λειτουργιών του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Κι αυτό κάνει τις γυναίκες να νοιώθουν λιγότερο υγιείς.

Αξιοποιώντας την επιστημονική της εξειδίκευση και αναπτύσσοντας προηγμένες συνθέσεις, εμπλουτισμένες με δερματολογικά δραστικά συστατικά, η Vichy προστατεύει την επιδερμίδα και τη βοηθά να ανακτήσει την υγεία της.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Οι καθημερινές επιθέσεις του εκθεσιώματος, μέσω της έκθεσης στην ακτινοβολία UV και στη ρύπανση, εντείνουν το οξειδωτικό στρες που προκαλεί πρόωρη γήρανση και θαμπή όψη στην επιδερμίδα.

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούνται δερματολογικά αντιοξειδωτικά συστατικά, ικανά να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται από αυτούς τους εξωτερικούς παράγοντες της καθημερινότητας. Αυτό που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες είναι μια υγιή επιδερμίδα. Η απάντηση στις προσδοκίες τους είναι πάντα τα αντιοξειδωτικά, τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο διορθωτική αλλά και προληπτική δράση ενάντια στις δερματικές βλάβες: διορθώνουν τα σημάδια φωτογήρανσης και προλαμβάνουν το οξειδωτικό στρες από την ακτινοβολία UV. Έτσι, η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και αποκτά πιο ομοιόμορφο τόνο.

Η Βιταμίνη C, πασίγνωστο αντιοξειδωτικό, είναι σίγουρα ένα από τα ενεργά συστατικά που συνιστούν συχνότερα οι δερματολόγοι. Το ασκορβικό οξύ, η πιο καθαρή μορφή Βιταμίνης C, καταπολεμά δραστικά τα σημάδια γήρανσης Η Καθαρή Βιταμίνη C μειώνει τις βλάβες που οφείλονται σε ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρή Βιταμίνη C, η επιδερμίδα ανακτά τη λάμψη και την ομοιομορφία της.

Για ακόμα ισχυρότερη αντιοξειδωτική αποτελεσματικότητα, ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα δερματολογικά ενεργά συστατικά είναι και η Βιταμίνη Ε (ή αλλιώς Τοκοφερόλη).

Συμβάλλοντας στη ρύθμιση των κυτταρικών λειτουργιών, βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ομοιόμορφο τόνο. Αναγνωρισμένα αντιοξειδωτικά είναι και οι πολυφαινόλες, γνωστές και για την αντιφλεγμονώδη δράση τους.

Ο συνδυασμός καθαρής Βιταμίνης C, Βιταμίνης Ε και Πολυφαινολών προσφέρει ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό κοκτέιλ για ισχυρή βιολογική προστασία των κυττάρων και αποτελεί το κλειδί για μια λάμψη υγείας.

Για επιδερμίδα με υγιή όψη, η απάντηση είναι πάντα τα αντιοξειδωτικά, τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο διορθωτική αλλά και προληπτική δράση ενάντια στις δερματικές βλάβες.
«ΔΡ. STÉPHANIE LECLERC MERCIER »
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΗ VICHY.

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ VICHY LIFTACTIV SUPREME
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

VITAMIN C SERUM ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΥΓΙΗ ΟΨΗ

Με 15% Καθαρή Βιταμίνη C, Βιταμίνη E και Πολυφαινόλες, o Liftactiv Vitamin C Serum είναι ένας πανίσχυρος αντιοξειδωτικός ορός.

Εμπλουτισμένος επίσης με Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ, διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας.

Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο φωτεινή σε 10 ημέρες. Ο τόνος της γίνεται πιο ομοιόμορφος. Οι λεπτές γραμμές διορθώνονται. Υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς άρωμα.

ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΛΑΜΨΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
15% Καθαρή Βιταμίνη C

Η υψηλότερη περιεκτικότητα σε ασκορβικό οξύ από όλα τα προϊόντα μας, για μέγιστη ενίσχυση της φωτεινότητας της επιδερμίδας.

Βιταμίνη E & Πολυφαινόλες Πεύκου Αντιστρέφουν τις οξειδωτικές βλάβες που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνουν τη θαμπάδα και δίνουν ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας. Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ

Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, και παράλληλα κλειδώνει την υγρασία για λάμψη υγείας που διαρκεί.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟ-ΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

1Α ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ

+40% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ(1)

+51% ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ(2)

+83% ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ(3)

100% ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ(4)

(1) Κλινική μελέτη, 52 γυναίκες, 1 μήνας.
(2) Κλινική μελέτη, υπολογισμός της ομοιογένειας με σύγκριση της περιοχής της κηλίδας
έναντι της παρακείμενης περιοχής της επιδερμίδας, 40 γυναίκες, 3 μήνες.
(3) Κλινική μελέτη, αποτελέσματα in vivo δοκιμής για τη φωτο-υπεροξείδωση του
σμήγματος, 21 γυναίκες.
(4) Αυτοαξιολόγηση, 40 γυναίκες, 3 μήνες.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ LIFTACTIV VITAMIN C SERUM;

Χρησιμοποιήστε πιέζοντας μαλακά στο κέντρο του απλικατέρ.

Εφαρμόστε είτε πρώτα σε καθαρά χέρια είτε απευθείας σε όλο το πρόσωπο, για επιδερμίδα λαμπερή & ομοιόμορφη!

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ελεγμένο με κλινικές μελέτες και με μελέτες αυτοαξιολόγησης

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

Τα φιαλίδια περιέχουν ανακυκλωμένο γυαλί και είναι όλα πλήρως ανακυκλώσιμα. Το ίδιο ισχύει και για τα πλαστικά απλικατέρ

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι: LIFTACTIV SUPREME VITAMIN C SERUM : 38,99€ *Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

N1 ΜΑΡΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
LIFTACTIV SUPREME SUPER SERUMS ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

H.A. EPIDERMIC FILLER ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ 1,5% ΚΑΘΑΡΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΒΙΤΑΜΙΝΗ CG ΠΕΠΤΙΔΙΑ

VITAMIN C SERUM ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 15% ΚΑΘΑΡΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
ΚΑΘΑΡΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

B3 DARK SPOTS SERUM ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ 13% ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ
+ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ
+ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.