Η JULIETTE ARMAND, ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, ΣΤΟ ANASSA CITY EVENTS

Η Juliette Armand, μια εταιρεία με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων καλλυντικών βασισμένων στην επιστημονική έρευνα, γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 24 Απριλίου 2023 στο Anassa City Events.

Οι επίτιμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση και να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και τη φιλοσοφία της.

 

Μουσική, εδέσματα και άφθονος αφρώδης οίνος συμπλήρωσε το σκηνικό μιας ημέρας γεμάτης λάμψη και ομορφιά με ελληνική υπογραφή.

Οικοδεσπότες της ημέρας οι: Ιουλία Αρμάγου (χημικός και πρόεδρος της Juliette Armand), Βασίλης Παπαευστρατίου (Head of Marketing), Στρατής Παπαευστρατίου (Quality Assurance Manager).

Η JULIETTE ARMAND διανέμεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποκλειστικά από την εταιρεία Juliette Armand. Έχει αποσπάσει δυναμική θέση στα εργαστήρια αισθητικής της χώρας μας, αλλά και διεθνώς, με εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών της προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Μεταξύ τους παρευρέθηκαν: Μαρία Λεμονιά, Νάγια Αποστόλου, Ελένη Στασινοπούλου, Μυρτώ Αντωνοπούλου, Σουζάνα Κεγγίτση, Σάρα Εσκενάζη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Νίκη Θωμοπούλου, Κάτια Δέδε, Ασημίνα Πλέσσια, Πηνελόπη Καλέντη, Χριστιάνα Μίττα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Μαλαματένια Παλατζίδη, Βασιλική Καρανζόγιαννη, Μαρία Παπαγεωργίου και Στέλλα Μουγκαλιάν.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.