ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ 50-50

Ένα «απλό» τοστάκι. Αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Αγαπημένη επιλογή για μικρούς και για μεγάλους. Και χρειάζεται μόνο δυο πράγματα: υλικά της επιλογής μας για να το γεμίσουμε και, φυσικά, διαλεχτό ψωμί!

Το Ψωμί του Τοστ Καραμολέγκος 50/50 είναι ένα ψωμί που έρχεται να ανανεώσει το αγαπημένο μας «τοστάκι» και να δημιουργήσει μια ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, για όσους αναζητούν να αναβαθμίσουν διατροφικά το ψωμί τους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν τη γεύση που έχουν μάθει, αυτή του λευκού σταρένιου.

Είναι η νέα πρόταση της μάρκας για ψωμί που συνδυάζει, με τον πλέον ισορροπημένο τρόπο, τα καλά από δυο «κόσμους». Την απόλαυση του λευκού σταρένιου ψωμιού, από τη μια και τα διατροφικά οφέλη που προσφέρει η ολική άλεση, από την άλλη.

Είναι φτιαγμένο από 50% αλεύρι λευκό σταρένιο και 50% αλεύρι ολικής άλεσης, αρμονικά ζυμωμένα μεταξύ τους, σε ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά γευστικό, που θα αγαπήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Με πιο παχιές φέτες, για «γεμάτες» μπουκιές, αλλά και συσκευασία 2Χ Fresh Pack για πρακτικότητα και φρεσκάδα, μέχρι την τελευταία φέτα.

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΨΙΧΑΤΟΣΤ με ΒΡΩΜΗ

Από το 2003 μέχρι σήμερα, το ΨΙΧΑΤΟΣΤ έχει αγαπηθεί από παιδιά, αλλά και από μεγάλους, για την αφράτη και μαλακή, γεμάτη νοστιμιά φέτα του.

Το 2022, το ΨΙΧΑΤΟΣΤ φέρνει μια νέα πρόταση, το ΨΙΧΑΤΟΣΤ με ΒΡΩΜΗ και με ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ άλεσης. Ένα ψωμί για τοστ με υψηλή διατροφική αξία, πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη, αλλά και με 30% φυσικό προζύμι! Με πλούσια γεύση, κρύβει μέσα του άλευρα ολικής άλεσης και είναι ιδανικό για κάθε αλμυρή ή γλυκιά επιλογή.

Το ΨΙΧΑΤΟΣΤ προσφέρει τη βρώμη στα καλύτερά της και αναβαθμίζει την εμπειρία του ψωμιού χωρίς κόρα, για όλη την οικογένεια.

Και οι δύο αυτές σειρές φέρουν τη σφραγίδα της «Καθαρής Ετικέτας» (Clean Label), η οποία σηματοδοτεί ότι είναι παρασκευασμένα χωρίς Πρόσθετα, χωρίς Συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.

Και αυτό… ο Καραμολέγκος το έκανε με αγάπη!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.