ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ (Ο3)

Enozo, η απόλυτη λύση στην καθαριότητα χωρίς χημικά και πλαστικά

Το Enozo Home καθαρίζει και απολυμαίνει με εντελώς φυσικό τρόπο και χωρίς χημικές ουσίες, ενώ εξουδετερώνει τους μικροοργανισμούς κατά 99.9%. Το Enozo Home χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει, μετατρέπει το νερό σε όζον (Ο3) τη στιγμή του ψεκασμού. Το όζον (Ο3) θεωρείται το πιο ισχυρό οξειδωτικό της φύσης και αποτελεί την καλύτερη λύση για καθαρισμό και απολύμανση, εξαφανίζοντας τις δυσοσμίες και αφήνοντας μια ευχάριστη βρόχινη μυρωδιά.

Η συσκευή Enozo Home μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει αποτελεσματικά οποιεσδήποτε επιφάνειες, αντικείμενα και συσκευές στο σπίτι, την κουζίνα, το μπάνιο, τα δωμάτια, ενώ παράλληλα δρα ως φυσικό αποσμητικό, εξαλείφοντας τις δυσάρεστες οσμές.

Καθαρίζει με ασφάλεια τις συσκευασίες και τα ωμά τρόφιμα, χωρίς επιβλαβή χημικά, ενώ με την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση θα λύσει τα χέρια σε κάθε οικογένεια αφού είναι ιδανικό ακόμα και για τον καθαρισμό και την αποστείρωση παιδικών σκευών και αντικειμένων.

Αποτελεί τον ιδανικό, γρήγορο, οικονομικό και ασφαλή τρόπο καθαριότητας στο σπίτι για εσάς και τα παιδιά σας, καθώς χρησιμοποιείται μόνο νερό και καμία βλαβερή χημική ουσία, ταυτόχρονα προστατεύετε το περιβάλλον, αφού δεν χρειάζεται να αγοράζετε άλλα χημικά προϊόντα καθαρισμού σε πλαστικές συσκευασίες.

Με τη συσκευή Enozo Home έχετε μόνιμα στο σπίτι ένα απολυμαντικό, αρκεί να υπάρχει νερό!

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στο www.enozo.gr .

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Enozo στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο όμιλος εταιρειών Βογιατζόγλου Systems, με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επαγγελματικού εξοπλισμού και εμπορίας τεχνικών προϊόντων.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.