ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ #BREAKTHEBIAS

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 24 MEDIA θυμίζει ότι οι υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου μπορεί να μην λέγονται ημέρες της γυναίκας, αλλά οφείλουν να είναι.

Η 24 MEDIA με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ενώνει τις δυνάμεις των Mέσων της (LadyLike, NEWS 24/7, SPORT24, OW, OneMan) κάνοντας μια κοινή ετήσια αναδρομή του περιεχομένου που έχει παράξει με στόχο τη στήριξη των γυναικών σε κάθε τους μάχη (από το #metoo, μέχρι τη μισθολογική ισότητα και την αυτοδιάθεση).

Η αναδρομή αυτή, μαζί με τη δημιουργία νέου πρωτογενούς περιεχομένου που θα παραχθεί για τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας, στηρίζει το ότι η 8η Μαρτίου πρέπει να είναι στην πραγματικότητα 365 μέρες, με την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία και την οικονομία σταθερά στο προσκήνιο.

Η 24 MEDIA στέκεται στο πλευρό των γυναικών διαρκώς. Σε κάθε τους μάχη για την ισότητα, την αυτοδιάθεση, τη συμπεριληψιμότητα, την ορατότητα και την ενδυνάμωση της θέσης τους στον κόσμο, με την κατάρριψη κάθε στερεοτύπου. Τη φετινή, λοιπόν, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θέλουμε να θυμίσουμε τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου, που μπορεί να μην λέγονται ημέρες της γυναίκας, αλλά οφείλουν να είναι.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.