«ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ»

Ένα ταξίδι που είναι αφιερωμένο στους μικρούς ήρωες ... στην μεγαλύτερη έμπνευση!

Με σύνθημά μας το χαμόγελο, με όπλο το χιούμορ και με βλέμμα στραμμένο πάντα στη φωτεινή πλευρά της ζωής, η Corc ξεκίνησε το ταξίδι της και έγινε η πιο αγαπημένη Family Corner για μωράκια μέχρι 24 μηνών και για όλη την οικογένεια. 

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα έλεγε ένας μικρός άνθρωπος, που μόλις αντίκρισε τον κόσμο, βλέποντας γύρω του όλους αυτούς τους χαρούμενους τρελούς να τον κοιτάζουν με ενθουσιασμό, συγκίνηση και περιέργεια ;

Μάλλον θα σκεφτόταν...: «Τώρα σοβαρά; Όλοι αυτοί είναι το σόι μου; Δεν ξεκινήσαμε και πολύ νορμάλ!»

Και οι μεγάλοι; Τι έχουν να δηλώσουν για την μεγάλη άφιξη;

Η μαμά και ο μπαμπάς δεν ήθελαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους μετά το πρώτο σοκ; Το πρώτο μεγάλο και διαχρονικό ερώτημα θα τεθεί για άλλη μία φορά…: Σε ποιον μοιάζει; Ποιος είναι το “Copy” για αυτό το υπέροχο “Paste” ;

Η γιαγιά και ο παππούς τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Σίγουρα θα είναι πιστοί στον ρόλο τους… Δηλαδή να κακομάθουν το νέο μέλος με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους που μπορούν.

Στην άκρη του δωματίου κάθονται και οι θείοι. Οι γνωστοί και ως «συνένοχοι στο έγκλημα» ή αν προτιμάτε: «θεία πες το εσύ στην μαμά με τρόπο..».

Και έφτασε καθυστερημένα και ο απεσταλμένος του Αγιου Βασίλη που θα έχει αρμοδιότητες όλο τον χρόνο…Η νονά και ο νονός!

Ανακαλύψτε έναν υπέροχο κόσμο για το μωρό και την οικογένεια στο www.corc.gr και στο φυσικό κατάστημα Παλαιών Πατρών Γερμανού 42 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.