ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΟΚ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου ξεκινά τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας τη νέα οπτική της ταυτότητα. Το νέο λογότυπο συμβολίζει τη βασική αποστολή της ΕΛΛΟΚ, που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πιστή στο όραμά της για μία ισότιμη, ολοκληρωμένη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή φροντίδα για όλους τους ασθενείς με καρκίνο, μέσα από την άριστη διάγνωση, θεραπεία, ψυχο-κοινωνική υποστήριξη και αποκατάσταση, η ΕΛΛΟΚ μεταβαίνει σε μία νέα φάση και συμβαδίζει με τις σύγχρονες εξελίξεις. Αναπτύσσεται, θέτει νέους στόχους, δημιουργεί νέες προοπτικές.

Από το 2015 που ιδρύθηκε, σήμερα η ΕΛΛΟΚ έχει φτάσει να αριθμεί 40 οργανώσεις-μέλη από όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης των οργανώσεων ογκολογικών ασθενών. Συνηγορεί για τις πολιτικές για τον καρκίνο, συνεργάζεται με την επιστημονική ογκολογική κοινότητα και τα μεγαλύτερα ερευνητικά ινστιτούτα της χώρας μας, υποστηρίζει τους ογκολογικούς ασθενείς, συνεισφέρει στην ανάπτυξη των συλλόγων-μελών της και συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας.

Με την αλλαγή του λογότυπου ξεκινά μία νέα εποχή για την ΕΛΛΟΚ, η οποία σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της. Η μετάβαση από το παλιό λογότυπο στο νέο, από το κύτταρο στον άνθρωπο, σηματοδοτεί μία νέα θεώρηση που εστιάζει στην ανθρώπινη οντότητα και την κοινωνική της υπόσταση, αναδεικνύοντας την ολιστική προσέγγιση, ως προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στην ογκολογική περίθαλψη και φροντίδα.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη σοφία, περισσότερη δύναμη, βαθύτερη γνώση και σταθερή επιμονή. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Σχετικά με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ είναι το δευτεροβάθμιο όργανο των Συλλόγων Ασθενών με Καρκίνο στη χώρα μας. Σήμερα, έχοντας μέλη 40 Συλλόγους Ασθενών με καρκίνο απ’ όλη την Ελλάδα, η ΕΛΛΟΚ  είναι ο εκπρόσωπος των οργανώσεων ογκολογικών ασθενών στη χώρα μας. Αποστολή μας είναι η μείωση του βάρους του καρκίνου στους ασθενείς και τους οικείους τους, η βελτίωση των εκβάσεων και της ποιότητας της ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών. Θα το επιτύχουμε  με τη συνένωση δυνάμεων όλων των οργανώσεων ασθενών με καρκίνο, για την προάσπιση των ατομικών και συλλογικών  δικαιωμάτων των ασθενών και των φροντιστών τους, με στόχο την καθολική και απρόσκοπτη πρόσβαση στην άριστη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή ογκολογική περίθαλψη και φροντίδα για όλους.

Μάθε περισσότερα για την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ εδώ.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.