Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Α.ΜΕ.Α. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

«ΤΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2022» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 13, 14 & 15 Δεκεμβρίου 2022 από 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ

Για τους γονείς και όλους τους φίλους των ατόμων με αναπηρία, το Πανηγύρι της Αγάπης είναι πλέον θεσμός. Ένας θεσμός που έχει στέρεα θεμέλια στις καρδιές μας, στη σκέψη μας, στη ζωή και τη δράση μας, αφιερωμένος αποκλειστικά στη φροντίδα των ιδιαίτερων παιδιών μας.

Σας προσκαλούμε για να θαυμάσετε και να διαλέξετε χριστουγεννιάτικα δώρα από τις χειροποίητες δημιουργίες των απασχολούμενών μας και από τη μεγάλη συλλογή προϊόντων, που προσφέρουν εταιρίες και ιδιώτες που στηρίζουν «Το Εργαστήρι».

Ελάτε στο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια και τα όνειρα των «δικών» μας ανθρώπων.

Ελάτε να τους υποστηρίξουμε όλοι μαζί, να χτίσουν το μέλλον τους.

Ελάτε να ανανεώσουμε τους δεσμούς αγάπης και την υπόσχεση που μας συνδέει, για την ενίσχυση του προγράμματος των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, που στεγάζει τα όνειρα αυτών των ξεχωριστών ατόμων με τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας.

Ελάτε για να αποδείξουμε για πολλοστή φορά ότι η ανθρωπιά και η αγάπη παραμένουν ανυπέρβλητες αξίες!

Αυτό το τριήμερο προσφοράς, χαράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, όλοι εμείς -που πασχίζουμε καθημερινά για το παρόν και το μέλλον των νέων ανθρώπων με νοητική αναπηρία, που απασχολούνται δημιουργικά στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη»- θα είμαστε εκεί!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.