Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά από όλο τον κόσμο έκλεισε η φιλανθρωπική μουσική βραδιά την οποία διοργάνωσαν την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022 ο σύλλογος «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Marcom Tzelepoglou.

Στον κατάμεστο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ο χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του, μας ταξίδεψε σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι γεμάτο μουσική και αναμνήσεις!

Τραγούδια και μουσικές νότες από τον Φρανκ Σινάτρα, τη Μαρινέλλα και την Τζένη Βάνου έως τη Μαρλέν Ντίτριχ και τη Λάιζα Μινέλι!

Δείτε το video εδώ

Την εκδήλωση άνοιξαν η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» κα. Ζωή Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος και η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κα. Χριστίνα Τζελέπογλου.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και με σκοπό την αποστολή ενός μηνύματος εγρήγορσης και αφύπνισης – ώστε μέσα από την αυτοεξέταση μαστού η πρόληψη να οδηγήσει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου - όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από ειδικό έντυπο που διανεμήθηκε και αποτελεί μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» με την υποστήριξη του Platinum Χορηγού της παράστασης, την εταιρεία «Eurogenetica - Ιατρικό Κέντρο Ανάλυσης Γενετικού Υλικού»

Τη φιλανθρωπική μουσική βραδιά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή πολλές σημαντικές εταιρείες αλλά και όλος ο κόσμος καθώς τα έσοδα της θα κατευθυνθούν προς τους Συλλόγους «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη!

«Όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο!»

  • Πλατινένιος Χορηγός: «Eurogenetica - Ιατρικό Κέντρο Ανάλυσης Γενετικού Υλικού»
  • Χρυσοί Χορηγοί: Atradius, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Vendavel Energy, Porto Palace Thessaloniki
  • Υποστηρικτές: Αραμπατζής – Ελληνική Ζύμη, Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός, PELOPAC, Select Bread Products, Σαμαράς & Συνεργάτες, ISOMAT, KLEEMANN Hellas, Energy Construction Company i.k.e, Φάρμα Κουκάκη, ZANAE, Goldair Cargo A.E, Μπέλας Φιλώτας & Υιός A.E., Palaplast, Ιάκεντρο, ΠLATON ΔIAGNOSIS, «ο Άνθρωπος 4.0», RIST Hellas, Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, Hyatt Regency Thessaloniki.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.