PRAKTIKER HELLAS: ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΟ COOL ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Μοναδικές εκπτώσεις, «πράσινες επιλογές» με το πρόγραμμα επιδότησης ηλ. συσκευών και ξεχωριστές υπηρεσίες, μας λύνουν τα χέρια!

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, παρατείνει την καλοκαιρινή περίοδο μέσα από μια μεγάλη γκάμα εκπτώσεων και «πράσινων» λύσεων. Οι πιο οικονομικές, ποιοτικές και εξελιγμένες προτάσεις βρίσκονται στο δίκτυο καταστημάτων που έχει γίνει συνώνυμο καινοτομίας και πράσινης ανάπτυξης. Πάντα προσφέροντας τις πιο ποιοτικές λύσεις για τους πελάτες της, αλλά και με προσήλωση στην προσπάθεια ενεργειακής αναβάθμισης για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η Praktiker Hellas έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και έναν πλήρη κατάλογο δροσερών επιλογών. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά στο τρέχον πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών, ενώ λανσάρει και μια νέα υπηρεσία DIY μεταφοράς!

Για τους δικαιούχους του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ - ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» η Praktiker δίνει τη δυνατότητα εξαργύρωσης voucher σε όλα τα καταστήματα της μέσα από μια τεράστια ποικιλία των πιο cool επιλογών. Εδώ θα βρούμε τα πιο σύγχρονα κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες με τη σφραγίδα κορυφαίων brands, ενεργειακά αποδοτικότερων, αντικαθιστώντας τις παλαιές ενεργοβόρες συσκευές μας. Η αποτελεσματική εξυπηρέτηση ανέκαθεν αποτελούσε προτεραιότητα για την Praktiker, γι’ αυτό και παρέχει υπηρεσίες απεγκατάστασης – εγκατάστασης, μεταφοράς, τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης των παλαιών συσκευών και το πιο σημαντικό: τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 60 άτοκες δόσεις! Οι ωφελούμενοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 16/9 να αγοράσουν τις νέες συσκευές και μέχρι 30/9 να έχει ολοκληρωθεί η απόσυρση των παλαιών συσκευών, ενώ επιστροφές/ακυρώσεις συναλλαγών στο πλαίσιο του Προγράμματος, μπορούν να πραγματοποιούνται έως και τις 16/10, με κατ’ εξαίρεση αγορά νέων συσκευών (νέα εξαργύρωση) για τα vouchers που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών.

Ακόμη και αν δεν είστε δικαιούχοι του προγράμματος, στην Praktiker είστε καθημερινά δικαιούχοι αμέτρητων προσφορών και εκπτώσεων. Για εκείνους που ανακαινίζουν τον χώρο τους ή αναζητούν οικονομικές επιλογές για το φοιτητικό σπίτι ή πρακτικά και χρήσιμα δώρα για τους αγαπημένους τους, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στο αναλυτικό φυλλάδιο εκπτώσεων της Praktiker με τις πιο συμφέρουσες επιλογές μέχρι 31/8.

Είτε με μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα της είτε με μια περιήγηση στο e-shop της καθώς και με ένα τηλεφώνημα στο 210-9940000, ανανεώνουμε την κουζίνα μας με ετοιμοπαράδοτους ψυγειοκαταψύκτες, που για λίγες ακόμη μέρες βρίσκουμε με έκπτωση έως 45%, κερδίζουμε δωροεπιταγές ανακύκλωσης αξίας 30 ευρώ και δώρο οι υπηρεσίες μεταφοράς. Δροσίζουμε το σπίτι μας με επιτοίχια κλιματιστικά με δωρεάν εγκατάσταση και δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100 ευρώ, αλλάζουμε χρώμα στους τοίχους, βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές σε 55’ οθόνη και ονειρευόμαστε στα πιο αναπαυτικά στρώματα και όλα αυτά με πλάνο αποπληρωμής έως 60 δόσεις και μόνο στην Praktiker.

Σε κάθε περίπτωση «ΜΗΝ ΣΚΑΣ», μέχρι 30/9 έχουμε στα χέρια μας έναν πλήρη cooling κατάλογο στον οποίο θα βρούμε την ανανεωμένη έκθεση της Praktiker με δροσερές επιλογές από κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψυγεία, καταψύκτες είτε για το σπίτι είτε για τον επαγγελματικό μας χώρο. Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό με χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου μας, πληροφορίες για τα είδη φίλτρων, smart tips αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα οφέλη ανακύκλωσης της παλαιάς μας συσκευής.

Και φυσικά, η Praktiker, πάντα προσηλωμένη στις ανάγκες όλων μας, παρέχει πρακτικές λύσεις ακόμα και για τη μεταφορά συσκευών και γενικότερα προϊόντων με μεγάλο βάρος και όγκο. Με τη νέα DIY υπηρεσία ενοικίασης τρέιλερ, «Move-it», τα προϊόντα που επιλέγουμε βρίσκονται άμεσα και γρήγορα στην πόρτα μας, ενώ παράλληλα υπάρχει δυνατότητα αξιοποίησης της υπηρεσίας για την επιστροφή των προς ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών μας στο πιο κοντινό κατάστημα Praktiker.

Επισκεφθείτε το praktiker.gr για να ενημερωθείτε για όλα τα οφέλη, τις εκπτώσεις και τις υπηρεσίες!

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.