SHOPFLIX.GR: ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ MARKETPLACE ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Μια νέα, δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, με άπειρες επιλογές, φτιαγμένη από μια έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα με επίκεντρο τον πελάτη και στόχο την πανελλαδική κάλυψη.

Στόχος του SHOPFLIX.gr είναι οι ηλεκτρονικές αγορές να γίνονται εύκολα, απλά και με άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

Το SHOPFLIX.gr είναι ένα νέο brand, μια δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών με τεράστια ποικιλία επιλογών, που στόχο έχει να προσφέρει μια εξαιρετικά απλή και άμεση αγοραστική εμπειρία. Στις σελίδες του SHOPFLIX.gr ο επισκέπτης θα βρει ό,τι αναζητά με λίγα μόνο «κλικ»: από smartphone, laptop, κονσόλες και αξεσουάρ, μέχρι χιλιάδες βιβλία, παιχνίδια, είδη προσωπικής φροντίδας, υγείας και ομορφιάς, βρεφικά προϊόντα, είδη για το σπίτι ακόμα και είδη για κατοικίδια. Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ: προϊόντα για hobbies όλων των ειδών, κάβα και είδη καπνιστού καθώς και επαγγελματικός εξοπλισμός συναποτελούν τις προϊοντικές κατηγορίες του.

Ένα Marketplace για όλη την Ελλάδα

Το SHOPFLIX.gr είναι ένα Marketplace που ξεκίνησε να αναπτύσσεται μέσα στο 2021 με σκοπό να δώσει λύσεις στους Έλληνες καταναλωτές και συνεργάτες ακόμα και στο πιο μακρινό μέρος της χώρας. «Ψυχή» του SHOPFLIX είναι μια ταλαντούχα ομάδα Ελλήνων τεχνικών, experts πωλήσεων, content creators και πολλών ακόμα, που γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του e-commerce στη χώρα μας έβαλαν τον πήχη ψηλά.

Η ομάδα του SHOPFLIX.gr προσφέρει πραγματική πανελλαδική κάλυψη χωρίς περιορισμούς. Σκοπός είναι μια δασκάλα στη Σιάτιστα ή την Κάσο να μπορεί να παραλάβει τα βιβλία της το ίδιο εύκολα με κάποιον που ζει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Με το νέο Marketplace συνεργάζονται ήδη δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, πολύ προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, και η λίστα τους διαρκώς θα διευρύνεται. Όραμα της ομάδας του SHOPFLIX.gr είναι να μεγαλώνει μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες της και να εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση προϊόντων σε όλη τη χώρα.

Το SHOPFLIX.gr επανασχεδιάζει τον τρόπο λειτουργίας ενός Marketplace θέτοντας την αξιόπιστη παράδοση στο επίκεντρο.

Η ομάδα του SHOPFLIX.gr, -λαμβάνοντας υπόψιν τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της χώρας μας- σχεδίασε αντίστροφα την εμπειρία του πελάτη, σκεπτόμενη όπως όλοι όσοι θέλουν να κάνουν τις αγορές τους online, ξεκινώντας δηλαδή από την «πόρτα» του. Με την τήρηση των υποσχόμενων χρόνων παράδοσης των προϊόντων, χωρίς καθυστερήσεις, τη δυνατότητα παρακολούθησης κάθε παραγγελίας, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται, τις συνεχείς ενημερώσεις προς τον πελάτη και τη διαφάνεια στις συναλλαγές το SHOPFLIX.gr φιλοδοξεί να κερδίσει την αξιοπιστία των πελατών του. Για τον σκοπό αυτό, το SHOPFLIX.gr συνεργάζεται με την Courier Center, την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία courier με πάνω από 80 καταστήματα πανελλαδικά και περισσότερα από 350 σημεία παραδόσεων σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, αξιολογώντας με πολλή προσοχή κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση και συνεργάτη, η ομάδα του SHOPFLIX.gr εγγυάται ότι τα καταστήματα που γίνονται μέλη της πλατφόρμας προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλα τα στάδια αγοράς. Σκοπός του SHOPFLIX.gr είναι να απλοποιήσει τις online αγορές για όλους προσφέροντας εν τέλει πιο απλή και ευχάριστη καθημερινότητα.

Ένα Marketplace που εστιάζει στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Το SHOPFLIX.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα με πολύχρονη εμπειρία στο λιανεμπόριο και το e-commerce, που γνωρίζει καλά τη σωστή λειτουργία ενός Marketplace αλλά και τα ζητούμενα των πελατών, ώστε με φρέσκια ματιά, όραμα και διάθεση να προσφέρει λύσεις βελτιώνοντας την εμπειρία τους. Στόχος του brand είναι να έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. Σκοπός είναι ο επισκέπτης του SHOPFLIX.gr να βρίσκει το προϊόν που επιθυμεί, να το αγοράζει εύκολα, με λίγες μόνο κινήσεις από το κινητό του και να το έχει στα χέρια του γρήγορα και αξιόπιστα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν ζει. Μια εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών άμεση, απλή, εύκολη και πάνω από όλα απολαυστική.

Το SHOPFLIX.gr είναι ήδη στον «αέρα». Η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών της εταιρείας Wellcomm, με επικεφαλής τον Χρήστο Καλογεράκη, διανύει τις πρώτες ημέρες της μετά από ένα σύντομο διάστημα επιτυχημένης δοκιμαστικής λειτουργίας.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.