ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ: ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

Στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης και της ανακάλυψης, είναι λογικό να αναζητείς διαρκώς τρόπους για να επενδύσεις στην εκπαίδευσή σου και να διαμορφώσεις μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία.

Η Σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ANTENNA  προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία σε εσένα που αναζητείς πρακτικές σπουδές σε πεδία που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία. Με μια ευρεία γκάμα μαθημάτων που καλύπτουν τον χώρο των Μέσων και των Τεχνών, το ANT1 MediaLab προσφέρει προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης και ανάπτυξης σε μια ποικίλη γκάμα κλάδων.

Πρακτικές σπουδές για μια δυναμική καριέρα

Για εσένα που επιθυμείς μια δυναμική καριέρα, η επιλογή των σπουδών είναι κρίσιμη. Οι πρακτικές σπουδές προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις αμέσως χρήσιμες δεξιότητες και να εξοικειωθείς με τον επαγγελματικό χώρο. Στη Σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ANTENNA, υπάρχει μια ευρεία γκάμα αντικειμένων που προσφέρουν πρακτική εμπειρία..

Δημοσιογραφία

Αν επιθυμείς να γίνεις δημοσιογράφος, έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στο ρεπορτάζ και να μάθεις πώς να μεταφέρεις τα γεγονότα με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία

Οι σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία σε προετοιμάζουν για να αναλάβεις ρόλους στην εταιρική επικοινωνία, στο event management και στη διαχείριση κρίσεων.

Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία

Αν είσαι λάτρης της μουσικής, οι σπουδές στην Ηχοληψία και στη Μουσική Τεχνολογία προσφέρουν μια ευκαιρία για να μάθεις πώς να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς μουσική με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας.

Σκηνοθεσία

Η σκηνοθεσία σου επιτρέπει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου μέσα από την καθοδήγηση σκηνοθετών και ηθοποιών, και τη δημιουργία μοναδικών έργων.

Screen Acting

Η ηθοποιία στη μικρή και μεγάλη οθόνη απαιτεί ικανότητες που μπορείς να αναπτύξεις μέσα από τα συναρπαστικά μαθήματα της νέας ειδικότητας Screen Acting.

Σεναριογραφία

Οι μελλοντικοί σεναριογράφοι μπορούν να μάθουν πώς να δημιουργήσουν συναρπαστικές ιστορίες και σενάρια που θα κατακτήσουν το κοινό.

Digital & Social Media

Η διαχείριση των ψηφιακών μέσων και των κοινωνικών δικτύων είναι κρίσιμη στην εποχή μας. Οι σπουδές στον τομέα αυτό σε εξοικειώνουν με τις τεχνικές διαχείρισης του Διαδικτύου και της κοινωνικής δικτύωσης.

MakeUp & Special Effects

Στο ANT1 MediaLab θα ανακαλύψεις τη μαγεία του MakeUp και των ειδικών εφέ, που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα πρόσωπο σε έναν καμβά καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η πρακτική εμπειρία στον Όμιλο ANTENNA

Ένα από τα προνόμια της εκπαίδευσης στη Σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ANTENNA είναι η εγγυημένη πρακτική εμπειρία. Αυτή η εμπειρία σού δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσεις τις γνώσεις που αποκτάς στο πλαίσιο των σπουδών σου και να δημιουργήσεις στενές σχέσεις στον χώρο των Μέσων και των Τεχνών.

Επιτυχίες: Εδώ αρχίζουν όλα!

Οι απόφοιτοι του ANT1 MediaLab αποτελούν μία ακόμη απόδειξη της επιτυχίας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής. Έπειτα από την  πρακτική στον Όμιλο ANTENNA, πολλοί από αυτούς απορροφήθηκαν άμεσα από τις εταιρίες του Ομίλου και της ελληνικής αγοράς, αναπτύσσοντας μια επαγγελματική πορεία με προοπτικές ανάπτυξης.

Γιατί στο ANT1 MediaLab;

Η επιλογή των σπουδών σου είναι κρίσιμη για τη μελλοντική σου καριέρα. Το ANT1 MediaLab, η σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ANTENNA, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε πεδία που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα με την τεχνολογία.

Με πρακτική εμπειρία, δυνατότητες δικτύωσης, και πλήθος από επιτυχημένους αποφοίτους, οι σπουδές στο ANT1 MediaLab αποτελούν μια προοπτική που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Επένδυσε στον εαυτό σου και στη μελλοντική σου επαγγελματική ανάπτυξη, και εξερεύνησε τις ευκαιρίες που μόνο το ANT1 MediaLab μπορεί να προσφέρει.

Μην αφήνεις το μέλλον σου να περιμένει

Αν αναζητείς επαγγελματική αποκατάσταση και επιθυμείς να ακολουθήσεις μια καριέρα στον χώρο των Μέσων και των Τεχνών, εξερεύνησε τις δυνατότητες που προσφέρει η Σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ANTENNA. Με εγγυημένη πρακτική εμπειρία, υποστήριξη από έμπειρους καθηγητές και δυνατότητες ανάπτυξης, τα προγράμματα σπουδών του ANT1 MediaLab προσφέρουν μια προοπτική που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Επένδυσε στο μέλλον σου και εξασφάλισε μια δυναμική επαγγελματική πορεία στον κόσμο των Μέσων και των Τεχνών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή των σπουδών σου και στη μελλοντική σου καριέρα. Το ANT1 MediaLab προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τον συναρπαστικό κόσμο των Μέσων και των Τεχνών και να αναπτύξεις τις δυνατότητές σου.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ μέχρι 20/10, με έκπτωση 20% στα δίδακτρα για τις τελευταίες θέσεις – Τα τμήματα κλείνουν!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.