ΤΑ SLEEP AWARDS 2022 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η BOUSSIAS διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα Sleep Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ύπνου.

Ο ύπνος, οποίος καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου ζωής, είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος γιατί μας γεμίζει ενέργεια και προστατεύει ταυτόχρονα τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική μας υγεία.

Τα Sleep Awards 2022 προσανατολίζονται στο να αναδείξουν προϊόντα και υπηρεσίες ύπνου, που μέσα από την καινοτομία και την ποιότητά τους, βοηθούν την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν αντίστοιχα προϊόντα και υπηρεσίες και έχουν να επιδείξουν καινοτόμες και ποιοτικές πρακτικές.

Στόχος των Sleep Awards 2022 είναι να προβάλλουν τις εταιρείες και να επιβραβεύσουν το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών που ταυτίζονται με την καινοτομία και την αριστεία, να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων τους.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες της αγοράς.

H Κωνσταντίνα Πετροπούλου, MD, PhD, Συντονίστρια Διευθύντρια Β' κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου-Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, τ. Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και Πρόεδρος των Sleep Awards 2022, τονίζει: «Χαιρετίζω τον θεσμό των βραβείων Sleep Awards, που προάγει την έννοια της ποιότητας ζωής και ευεξίας του πολίτη, που μέσα στο καθημερινό του τρέξιμο επιβίωσης, έχει ανάγκη να προσφέρει στον εαυτό του και στην οικογένεια του στιγμές χαλάρωσης, επανατροφοδότησης και καλής κατάστασης στη σωματική και ψυχική του υγεία».

»Η καλή ποιότητα ύπνου προσφέρει στον άνθρωπο την απαραίτητη ενέργεια και ψυχική ισορροπία για να ξυπνήσει γεμάτος ιδέες, ενδιαφέροντα, και θετική σκέψη σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτό αφορά στη δουλειά του, είτε στις διαπροσωπικές του σχέσεις, είτε στις ψυχαγωγικές του δραστηριότητες. Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύονται εταιρείες και πρόσωπα που προτάσσουν ως φιλοσοφία τους την παραγωγή προϊόντων που θα αποδώσουν στον καταναλωτή-πολίτη, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τη χρηστικότητα προϊόντων, που διαθέτουν χαρακτηριστικά ποιότητας, αποδοτικότητας και αντοχής μέσα στον χρόνο. Με σεβασμό, αξιοκρατία και με κριτήρια ποιότητας, η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από επίλεκτα μέλη, θα αξιολογήσει κάθε εταιρεία που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό των Sleep Awards, και θα αναδείξει τους καλύτερους».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.sleepawards.gr/

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.