ΤΟ AQUA CARPATICA ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ HEALTHY DIET AWARDS 2022

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά και το Φυσικώς Ανθρακούχο νερό, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά, AQUA Carpatica, συνεχίζουν τη σαρωτική πορεία τους με τη διάκρισή τους στα φετινά Healthy Diet Awards.

Η ανώτερη γεύση και κυρίως ανώτερη ποιότητα των εμφιαλωμένων μεταλλικών νερών AQUA Carpatica εντυπωσίασαν τους κριτές!

«Στη φωτογραφία ο Βασίλης Λώλας ιδρυτής της in-Touch Communication παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας»

Η πηγή του AQUA Carpatica ανακαλύφτηκε το 2000 μέσα στα δάση των Καρπαθίων. Εξερευνήθηκε, αναλύθηκε σαν σύσταση και άρχισε να εμφιαλώνεται το 2010. Το Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό Aqua Carpatica, εμφιαλώνονται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα; Ένα δροσερό, ευχάριστο στη γεύση και χωρίς καμία επίγευση Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό. Χάρη στα μηδενικά νιτρικά για το Φυσικώς Ανθρακούχο νερό και στα σχεδόν μηδενικά νιτρικά για το Φυσικό Μεταλλικό νερό, τα νερά AQUA Carpatica είναι ιδανικά για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και ευεξία. Είναι τα πλέον κατάλληλα για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους, για εγκύους, θηλάζουσες αλλά και παιδιά.

«Είναι μεγάλη μου χαρά να προσφέρω στους συμπατριώτες μου ένα νερό απαράμιλλης αξίας, ευχάριστο στη γεύση και με μηδέν νιτρικά.» δήλωσε ο κος Βάλβης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AQUA Carpatica με αφορμή τη διάκριση στα Helathy Diet Awards. «Η συγκεκριμένη διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την υψηλή ποιότητα για το νερό που αποτελεί «ένα θαύμα της παρθένας φύσης» και είναι το μόνο εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα με 57 βραβεία κυρίως για την ποιότητα και την γεύση του» συμπλήρωσε.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.