ΤΟ AQUA CARPATICA ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ HORECA 2024

Το μοναδικό νερό στην Ελλάδα με 99 διεθνείς βραβεύσεις συμμετείχε και φέτος στην κορυφαία συνάντηση επενδυτικών επιλογών και εξελίξεων για ξενοδοχεία και εστίαση

Το AQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη συμμετείχε για δεύτερη φορά στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση ποιοτικού, επαγγελματικού κοινού, HORECΑ. Η ομάδα του AQUA Carpatica ήταν εκεί με σκοπό να συναντηθεί με επαγγελματίες και μη του χώρου και να διευρύνει το κοινό που απευθύνεται.

Το περίπτερο του AQUA Carpatica επισκέφτηκαν επαγγελματίες από Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το AQUA Carpatica – το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό νερό). Ακόμη, έμαθαν τα πάντα γύρω από τα νερά της εταιρείας καθώς και για τις επιπτώσεις που έχουν τα νιτρικά στην υγεία μας. Τα νερά AQUA Carpatica απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια τόσο για τη γεύση όσο και για την σύστασή τους.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία πρώτοι, πριν ακόμη επίσημα λανσαριστούν στην Ελληνική αγορά, να δοκιμάσουν τα AQUA Carpatica Flavored waters, σε τρείς γεύσεις, Λάιμ & Μέντα, Ροδάκινο-Μάνγκο, Σμέουρο. Και οι τρείς γεύσεις εξέπληξαν όσους τις δοκίμασαν!

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες σταματούσαν στο περίπτερο της AQUA Carpatica για ένα διάλειμμα δροσιάς και απόλαυσης!

Για άλλη μια χρονιά η έκθεση HORECA γνώρισε τεράστια επιτυχία καθώς περισσότεροι από 80.000 άτομα την επισκέφθηκαν, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τους κλάδους του τουρισμού και της μαζικής εστίασης.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.