ΤΟ «ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ

Την αλληλεγγύη και την φροντίδα της έδειξε έμπρακτα για ακόμη μια χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέροντας το σημαντικό ποσό των 40.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από την πώληση των «Δώρων Αγάπης» στα καταστήματά της, στο «Μαζί για το Παιδί», το οποίο στηρίζει ενεργά περισσότερα από 30.000 παιδιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Βασιλόπουλος ήταν δίπλα σε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη. Από 185 φυσικά καταστήματα και το AB Eshop, οι καταναλωτές είχαν την δυνατότητα με μόλις 3,55€ να προμηθευτούν ένα κουτί αγάπης γεμάτο με βασικά είδη διατροφής, συνεισφέροντας έτσι με μια απλή πράξη αγάπης σε ένα ξεχωριστό σκοπό. Το «Δώρο αγάπης» μπορούσαν είτε να το χαρίσουν σε αυτούς που επιθυμούσαν ή να το τοποθετήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του εκάστοτε καταστήματος ώστε να φτάσει μέσω της ΑΒ στα χέρια εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Η κα Όλγα Μιχαλοπούλου, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Για 7η συνεχή χρονιά στην ΑΒ Βασιλόπουλος φέραμε στα καταστήματα μας το Δώρο Αγάπης, μια πρωτοβουλία ανιδιοτελούς προσφοράς, που από την πρώτη στιγμή, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Και αυτό δε μπορεί παρά να μας συγκινεί και να μας παρακινεί να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, επιστρέφοντας το καλό στην κοινωνία. Φέτος αποφασίσαμε να στηρίξουμε το «Μαζί για το Παιδί» που μάχεται για την ευημερία ευάλωτων παιδιών, νέων και οικογενειών στη χώρα μας. Ευχόμαστε η προσφορά μας να ενισχύσει το έργο του Οργανισμού και να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες ζωής στους ωφελούμενους».

Η κα Τατιάνα Μουλούλη, Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Εθελοντισμού του «Μαζί για το Παιδί», ανέφερε: «Μέλημα μας στο «Μαζί για το Παιδί» είναι η διασφάλιση του δικαιώματος σε παιδιά και σε νέους σε κάθε γωνιά της χώρα μας μιας καλύτερης ζωής και ισότιμων ευκαιριών εξέλιξης για το μέλλον τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΑΒ Βασιλόπουλος, με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία συμβάλει στο να προσφέρουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στα ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειες τους που αγκαλιάζουμε.»

Στόχος της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι με κάθε δράση της να ζεσταίνει τις καρδιές και να γεμίζει το τραπέζι συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, κάνοντας ουσιαστική διαφορά στις ζωές τους. Είναι άλλωστε μέρος της κουλτούρας της να ανταποδίδει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που καθημερινά της δείχνει.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.