ΤΟ SHOPFLIX.GR ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου άνοιξε τις πύλες της με το σύνθημα «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράζεις online» και το SHOPFLIX.gr δεν θα μπορούσε να μη συμμετάσχει με τις μοναδικές προσφορές που εξασφάλισε.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράζεις online», λοιπόν, και το SHOPFLIX.gr κατά τη δημιουργία του φρόντισε να τους διερευνήσει όλους προκειμένου να δώσει λύσεις στον Έλληνα καταναλωτή, βελτιώνοντας κάθε βήμα της αγοραστικής εμπειρίας. Επομένως δεν θα μπορούσε να μη συγκαταλέγεται στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην φετινή Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, έχοντας ένα πλούσιο αριθμό προσφορών, που θα ανανεώνονται καθημερινά και φυσικά θα ανταποκρίνονται στην ποικιλία κατηγοριών της πλατφόρμας.

To SHOPFLIX.gr παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγες μόνο ημέρες και ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για χιλιάδες καταναλωτές σε ό,τι αφορά στις online αγορές, καθώς ενσωματώνει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για ένα πλούσιο ελληνικό marketplace, το οποίο έχει σχεδιαστεί βάσει των αναγκών των καταναλωτών. Το SHOPFLIX.gr προσφέρει ένα αγοραστικά ασφαλές και παράλληλα πλήρες περιβάλλον από επιλογές προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τόσο αποτελεσματικά δύο εξαιρετικά σημαντικά προβλήματα των ηλεκτρονικών αγορών:

- Τη διαδικασία παράδοσης των προϊόντων, η οποία πραγματοποιείται μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του SHOPFLIX.gr με την Courier Center. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει έλεγχος στο επονομαζόμενο last mile, το τελευταίο αλλά και πιο σημαντικό στάδιο παράδοσης κάθε παραγγελίας. Έτσι διασφαλίζεται η σωστή και έγκαιρη παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

- Της διαχείρισης των παραγγελιών, καθώς ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του ενιαία, μέσα από την ίδια πλατφόρμα, και όχι μέσω του συνεργαζόμενου καταστήματος. Αυτό ουσιαστικά αποτελεί μια εγγύηση αγορών για κάθε επισκέπτη, αλλά και εξαιρετική ευκολία ως προς τη διαχείριση και την παρακολούθηση παραγγελιών, αφού κάθε πελάτης διατηρεί έναν και μοναδικό λογαριασμό.

Την ίδια στιγμή το SHOPFLIX.gr διαθέτει εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων από πολλές κατηγορίες (πάνω από 100) -πάντα από προσεκτικά και αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες- διασφαλίζοντας έτσι ποικιλία αλλά και επάρκεια αποθέματος. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει αυτό που ζητάει (αλλά και πολλά ακόμη), πάντα με άμεση διαθεσιμότητα και παραλαβή.

Μέσα από ένα «καθαρό» και εύκολο σε πλοήγηση περιβάλλον, το SHOPFLIX.gr φέρνει μπροστά στα μάτια του καταναλωτή αυτό που θέλει να βρει. Με ένα εύχρηστο μενού προσφέρει μια online εμπειρία όμοια με αυτήν της επίσκεψης σε ένα φυσικό mall.

Επισκεφθείτε το SHOPFLIX.gr από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, απολαύστε μια μοναδική αγοραστική εμπειρία και επωφεληθείτε από πολλές δυνατές προσφορές!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.