ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

Οι γιορτές έφτασαν και η σκέψη όλων μας είναι στα δώρα που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας.

Υπάρχει πάντα ένας άγχος στην επιλογή δώρου. Θα βρούμε το δώρο που θα είναι χρήσιμο; Που θα τους αρέσει; Που θα ξεχωρίσει και δεν θα πάει για αλλαγή;

Υπάρχουν όμως ένα δώρο που δεν αλλάζεις με τίποτα. Και όχι μόνο, καθώς δεν κοστίζει τίποτα για να το προσφέρεις, αλλά για τον παραλήπτη είναι ό,τι πιο πολύτιμο! Αυτό είναι το δώρο της αιμοδοσίας.

Γι’ αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα κάνε και ένα δώρο που κανείς δεν θα σκεφτεί να το αλλάξει. Μπες στο Bloode.org, την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία μπορείς εύκολα να μάθεις πού, πότε και πώς μπορείς να δώσεις αίμα μέσα στις γιορτές.

Το Bloode είναι Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα. Το όραμα είναι η κάλυψη κάθε ανάγκης για αίμα αποκλειστικά μέσω εθελοντών αιμοδοτών. Από το 2015, έχει οργανώσει πάνω από 127 αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα, έχοντας φτάσει στους 6.000 σταθερούς εθελοντές αιμοδότες στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να δώσεις αίμα, μπορείς να στηρίξεις το έργο του Bloode και την πραγματοποιήση της επόμενης αιμοδοσίας με μια μικρή αλλά πολύ σημαντική δωρεά εδώ.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.