3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ

0:51

Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα με τρία προϊόντα μακιγιάζ που έχεις στο νεσεσέρ σου.

Τα μεγάλα και φωτεινά μάτια είναι σημάδι νεότητας και φρεσκάδας. Δημιουργούν την εικόνα ότι είμαστε ξεκούραστες, φρέσκες και καλά ενυδατωμένες. Πόσες από εμάς όμως νιώθουμε έτσι στην καθημερινότητά μας; Ειδικά όταν δουλεύουμε μπροστά στον υπολογιστή για πολλές ώρες και τρέχουμε να τακτοποιήσουμε ένα σωρό υποχρεώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ; Προς το τέλος της μέρας, η εικόνα μας δεν είναι κολακευτική. Τα μάτια αρχίζουν να βαραίνουν και να φαίνονται κουρασμένα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν έχουμε γεννηθεί όλες με μεγάλα μάτια! Όχι ότι είναι κάποιο μειονέκτημα τα μικρά μάτια, αλλά, να, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα βοηθούσαν. Ευτυχώς, λοιπόν, που υπάρχει το μακιγιάζ και μπορεί να τα αλλάξει όλα. Αν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και πιο φωτεινά, χρησιμοποίησε τα μαγικά του «ραβδάκια» με σωστό τρόπο. Υπάρχουν τεχνικές και τρικ που ανοίγουν και καμουφλάρουν το κουρασμένο βλέμμα, δίνουν λάμψη και φως στη θαμπή όψη, και κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα.

Τρία απλά βήματα και τρία προϊόντα μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου πιο μεγάλα

Βήμα #1: Μολύβι σε λευκό ή μπεζ χρώμα για το waterline

Μεγάλωσε τα μάτια, τόνισε το λευκό των ματιών και ενίσχυσε τη λάμψη τους εφαρμόζοντας ένα μαλακό, κρεμώδες λευκό ή, ακόμα καλύτερα, ένα μπεζ μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων, στο σημείο που οι beauty experts αποκαλούμε waterline. Να θυμάσαι ότι το μπεζ χρώμα είναι πιο απαλό και λιγότερο σκληρό από το λευκό.

Βήμα #2: Καφέ μολύβι στο κάτω βλέφαρο

Στη συνέχεια, πάρε ένα καφέ μαλακό μολύβι και πέρασέ το σύριζα ξεκινώντας από το κέντρο του κάτω βλεφάρου και προς τα έξω. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην σου ξεφύγει το καφέ χρώμα και πέσει πάνω σε εκείνο που έχεις εφαρμόσει στο waterline, γιατί θα το μουτζουρώσει και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Βήμα #3: Μάσκαρα για ένταση στο look

Μεγάλα και σέξι μάτια χωρίς μάσκαρα δεν γίνονται! Από τα πιο δημοφιλή εργαλεία ομορφιάς παγκοσμίως, η μάσκαρα είναι το προϊόν ομορφιάς που κατεξοχήν δίνει έμφαση, τονίζει και υπογραμμίζει το βλέμμα. Προτίμησε μια μάσκαρα για όγκο, γιατί ανασηκώνει τις βλεφαρίδες προς τα πάνω και προς τα έξω. Όταν ετοιμάζεις ένα φυσικό μακιγιάζ, όπως αυτό που σου περιγράφουμε, το οποίο είναι κάπως άτονο, θέλεις να δώσεις ένταση. Έτσι θα κάνεις τη διαφορά στο look σου – και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό θα το πετύχεις με μια μάσκαρα με όγκο.