Φωτογραφίες: Κώστας Παπαλεξάνδρου

GARDEN STORIES: ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΝΤΟ!

Τα πάντα γίνονται ομορφότερα στον κήπο. Κι αν δεν έχετε κήπο, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από αυτόν και να δημιουργήσετε μια πράσινη όαση στο μπαλκόνι, τη βεράντα, την αυλή σας.

Κήπος. Πράσινες ανάσες ευεξίας. Γκαζόν, φυτά, λουλούδια. Γήινη ομορφιά, αισθητική αρμονία, φυσική αναζωογόνηση. Τα πάντα γίνονται ομορφότερα στον κήπο. Η γεύση του πρωινού καφέ αλλάζει, το φαγητό γίνεται απόλαυση και η διάθεση αποκτά εκείνη την πολυπόθητη αισιοδοξία. Το πράσινο πρωταγωνιστεί και γίνεται το ιδανικό φόντο για διακοσμητικές δημιουργίες.

Η φύση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που επιδεικνύει είναι μαγικοί και δίνουν ιδέες ώστε να δημιουργήσετε μια όαση χαλάρωσης και καλοπέρασης.

Το πράσινο ταιριάζει με όλα. Συνυπάρχει υπέροχα με το μπλε. Το μπλε της θάλασσας ή του ουρανού. Συνδυάζεται αρμονικά με το κίτρινο, το κόκκινο, το μοβ, το πορτοκαλί των λουλουδιών. Το μπεζ της άμμου, τις γήινες αποχρώσεις, το λευκό. Το περιβάλλον γίνεται η διακοσμητική κατεύθυνση για να δημιουργήσουμε χώρους υψηλής αισθητικής, όπως μόνο η φύση μπορεί να επιδείξει.

Κι αν δεν έχετε κήπο, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από αυτόν και να δημιουργήσετε μια πράσινη όαση στο μπαλκόνι, τη βεράντα, την αυλή σας. Προσθέστε όσο περισσότερα φυτά μπορείτε, λουλούδια και πράσινα στοιχεία που θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο φόντο πράσινης ευεξίας, φρεσκάδας και στιλ.

Στρώστε τραπέζι

Μια κομψή τραπεζαρία στο γκαζόν που συνοδεύεται από τις μυρωδιές φρεσκάδας της φύσης. Χρωματιστά σερβίτσια, σουπλά και διακοσμητικά αναβαθμίζουν την εικόνα με μοναδικό στιλ και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού μπαίνουν στην καθημερινότητα. Αναδείξτε τους και απολαύστε τους. Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε ώστε να εκμεταλλευθείτε τους χώρους του σπιτιού σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κήπος, το μπαλκόνι, η βεράντα με τις σωστές επιλογές μεταμορφώνονται σε μια όαση χαλάρωσης και διασκέδασης.

Καθίστε αναπαυτικά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο επιθυμητό από ένα καθιστικό έξω. Ένα εξωτερικό σαλόνι σε τροπικό φόντο, ψηλά φυτά, λουλουδένιες μυρωδιές και μπόλικο στιλ. Διακοσμητικά μαξιλάρια σε έντονα χρώματα προσθέτουν ενδιαφέρον στο αισθητικό σύνολο, κεριά δημιουργούν ατμόσφαιρα, διακοσμητικά στοιχεία κάνουν τη διαφορά. Αναζητήστε στο ΔΙΑΦΑΝΟ υπέροχα καθιστικά

Design αναζητήσεις

Αν αναζητάτε κάτι πιο μοντέρνο, πιο ιδιαίτερο για να απολαύσετε το έξω του σπιτιού σας, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε συνθέσεις με ενδιαφέρουσες, design πολυθρόνες και τραπεζάκια που θα βρείτε στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ.

Σε έντονα χρώματα για να δώσετε μια pop διάθεση, μια χρωματιστή πινελιά σε πράσινο φυλλώδη φόντο δημιουργώντας μια σύγχρονη εικόνα άνεσης. Με bohemian attitude, γήινους τόνους, μαξιλάρες, ψάθινα στοιχεία και φυσικά τις κρεμαστές πολυθρόνες που θα δώσουν κίνηση στην εξωτερική σπιτική σας απόλαυση.

Garden inspo

Στο ΔΙΑΦΑΝΟ ο κήπος γίνεται πηγή έμπνευσης και τα χρώματα της φύσης δίνουν την διακοσμητική κατεύθυνση. Σε φόντο πράσινο, η τραπεζαρία, το καθιστικό, το σαλόνι, συνθέτουν μια ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή όαση, για να απολαύσουμε τις μέρες και τις νύχτες στο σπίτι. Κι επειδή, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε με διακοσμητικά στοιχεία που θα ολοκληρώσουν την εικόνα.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.