ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ

Το μόνο που χρειάζεται είναι μικρές καθημερινές κινήσεις και ένα αποτελεσματικό, πρακτικό προϊόν, όπως το Klinex Spray Hygiene για το μπάνιο.

Όσον αφορά την καθαριότητα, δεν είναι όλα τα δωμάτια ίδια. Κάθε χώρος του σπιτιού έχει διαφορετική χρήση, κι αυτό επηρεάζει τόσο τον τρόπο όσο και τη συχνότητα που λερώνεται. Αν έπρεπε να πω ποιος είναι ο πιο απαιτητικός, θα έλεγα χωρίς αμφιβολία το μπάνιο, από πολλές απόψεις.

Αρχικά, επειδή σε κάθε σπίτι που κατοικείται το μπάνιο χρησιμοποιείται καθημερινά, αρκετές φορές τη μέρα. Οι υδρατμοί από το ντους, τα άλατα από το νερό και τα υπολείμματα των σαπουνιών αφήνουν εύκολα τα ίχνη τους πάνω στις επιφάνειες, ενώ από πλευράς υγιεινής είναι σημαντικό να μην δημιουργούνται εστίες βακτηρίων.

Έτσι, για μένα δεν αρκεί να καθαρίζεις το μπάνιο μια φορά στις τόσες, όποτε κάνεις «γενική». Θέλω να είναι ανά πάσα στιγμή πεντακάθαρο και ο πιο απλός τρόπος να το διασφαλίσω είναι να κάνω απλές καθημερινές κινήσεις. Όταν αυτό σου γίνεται συνήθεια, θέλεις ελάχιστο χρόνο και ουσιαστικά καθόλου κόπο για να έχεις άψογο αποτέλεσμα. Αρκεί φυσικά να έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία.

Klinex Hygiene Μπάνιο

Σε αυτή τη γρήγορη ρουτίνα καθαριότητας, ο πιο πολύτιμος σύμμαχός μου είναι χωρίς αμφιβολία το Klinex Spray Hygiene Μπάνιο. Το γεγονός ότι είναι spray το καθιστά πολύ εύχρηστο και μου επιτρέπει να στοχεύω στα σημεία που θέλω, χωρίς να σπαταλάω καθόλου προϊόν. Φοράω γάντια, ψεκάζω όπου χρειάζεται, σκουπίζω με ένα πανάκι και βλέπω στη στιγμή τις επιφάνειες να αστράφτουν, με ελάχιστη προσπάθεια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OW (@ow_wellness)

Όπου μπορώ να το χρησιμοποιήσω, το Klinex Hygiene Μπάνιο μου λύνει τα χέρια: στον νιπτήρα, στην ντουσιέρα, στις βρύσες, στα πλακάκια αλλά και στη λεκάνη της τουαλέτας – όπου επίσης το spray αποδεικνύεται πολύ βολικό. Η σύνθεσή του είναι πλούσια σε καθαριστικούς και απολυμαντικούς παράγοντες, χωρίς να περιέχει ενεργό χλώριο. Εκτός από τη βρομιά, αφαιρεί εύκολα τα άλατα και απομακρύνει σκόνες και τυχόν αλλεργιογόνα που μπορεί να πλανιούνται στον αέρα.

Klinex Hygiene Μπάνιο

Πέρα από ό,τι φαίνεται, με το Klinex Hygiene Μπάνιο είμαι σίγουρος ότι έχω απαλλαγεί και από ό,τι δεν φαίνεται, αφού εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων σε όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Το μόνο που αφήνει πίσω του είναι ένα άρωμα καθαριότητας που διαρκεί, ντύνοντας το μπάνιο με μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας.

Klinex Hygiene Μπάνιο

Πόσο χρόνο μου παίρνει όλο αυτό; Ελάχιστο, πραγματικά! Χωρίς πολλά νερά, χωρίς κόπο, σε λίγα λεπτά η καθημερινή καθαριότητα του μπάνιου έχει τελειώσει και το Klinex Spray Hygiene επιστρέφει στο ντουλάπι. Πρακτικό, αποτελεσματικό, αναντικατάστατο!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.