iStock

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ!

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά μας τα τελευταία 40 χρόνια. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν κι αυτά τα πράγματα που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, όπως η γεύση του αγαπημένου μας χυμού.

Ρίχνοντας μια ματιά πίσω στον χρόνο συνειδητοποιούμε πόσο διαφορετική είναι η ζωή μας σήμερα. Λέξεις όπως brunch, influencers, followers, hackers έχουν μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο και στην καθημερινότητά μας. Αν το καλοσκεφτούμε, όμως, πρόκειται για έννοιες που με έναν διαφορετικό τρόπο υπήρχαν στη ζωή μας ακόμα και 40 χρόνια πριν.

Το brunch δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα κυριακάτικα νωχελικά πρωινά γύρω από το τραπέζι, όταν όλη η οικογένεια μαζευόταν για να απολαύσει ένα ποτήρι κρύο χυμό δίπλα σε λαχταριστές λιχουδιές. Οι αφίσες στα εφηβικά δωμάτια απεικόνιζαν τους influencers της εποχής. Οι followers υπήρχαν πάντα – κι ας μην ήταν σε digital περιβάλλον. Κατά μια έννοια το να καταφέρεις να παραβιάσεις την κλειδαριά του ημερολογίου της αδερφής σου να αποτελεί μια πρώιμη μορφή χακαρίσματος!

Όσο κι αν αλλάζει πάντως ο κόσμος, υπάρχουν κάποια πράγματα που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο – κι αυτό είναι παρήγορο και ανακουφιστικό. Όπως μια γεύση που όταν έρχεται σε επαφή με τον ουρανίσκο, ξυπνάει μέσα μας μνήμες, εικόνες, συναισθήματα. Όπως η γεύση της Amita που 40 χρόνια παραμένει ο αγαπημένος μας χυμός, εμπνευσμένος από τη φύση και με επίκεντρο πάντα την αγάπη και τη φροντίδα.

amita juice

Ο χυμός που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, αυτός που υπήρχε κάθε πρωί στο τραπέζι, αυτός που συνόδευε τα πάρτι, τις βόλτες και τις εξόδους μας έχει τη ίδια «Φυσικά Μοναδική» γεύση και σήμερα συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε με την ίδια λαχτάρα, επειδή γνωρίζουμε ότι προέρχεται από φρούτα υψηλής ποιότητας, δεν έχει συντηρητικά και η γεύση του είναι ασύγκριτη. Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita συμπυκνώνει την αγάπη, την απόλαυση και την αφοσίωση που περικλείει μέσα του ο αγαπημένος χυμός και παρουσιάζει σε ένα βίντεο 46'' το story της ζωής μας!

amita

40 χρόνια «Φυσικά Μοναδική» γεύση

Εδώ και 40 χρόνια η Amita έχει καταφέρει να ανανεώνεται διαρκώς, να καινοτομεί, να παρουσιάζει νέες γευστικές προτάσεις και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Συνεχίζει να δίνει γεύση σε κάθε πρωινό, στο σχολείο, στη δουλειά, στον δρόμο, στον ελεύθερο χρόνο. Μια γουλιά της κρύβει μέσα της 40 χρόνια μοναδικότητας, πρωτοπορίας και καινοτομίας.

Από τον πολυβιταμινούχο χυμό Amita Motion, μέχρι τους παιδικούς χυμούς Amita Fun και τους χυμούς Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, ο καθένας μας μπορεί να βρει την Amita που του ταιριάζει.

amita

Ο χυμός που δείχνει αγάπη στο περιβάλλον

Η Amita σέβεται τη φύση και το περιβάλλον, γι' αυτό και διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ενώ το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.