ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ

Θέλεις να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου ενώ παράλληλα ψάχνεις τρόπο να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου; Τότε μάθε ποιο gadget δεν θα πρέπει να λείπει από το σπίτι σου.

Πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία. Από τις μεγαλύτερες χαρές μέχρι τις χειρότερες λύπες, η φωτογραφική μηχανή ήταν πάντα το αποκούμπι μου. Ανάλογα με τη συνθήκη, με βοηθούσε να αποτυπώσω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ή με παρηγορούσε αν έπρεπε να διαχειριστώ μια θλιβερή κατάσταση.

Η φωτογραφία είναι πολύ περισσότερα από ένα χόμπι ή μια ικανότητα. Στην πραγματικότητα είναι ένας βαθιά προσωπικός τρόπος να συνδεθείς με τον κόσμο γύρω σου. Είναι ένα εργαλείο που σου επιτρέπει να παγώσεις στιγμές στον χρόνο ή να αφηγηθείς μια ιστορία.

Όποιος ασχολείται μαζί της αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση με το φως, τη σκιά, τα χρώματα και τις αντιθέσεις. Αντιλαμβάνεται διαφορετικά το κάθε τι που έχει απέναντί του ενώ βρίσκει ενδιαφέρον σε στοιχεία που οι υπόλοιποι άνθρωποι προσπερνούν.

Αυτό που πραγματικά, όμως, κάνει τη φωτογραφία ξεχωριστή είναι η ικανότητά της να εκφράζει τις ενδόμυχες σκέψεις, τα συναισθήματα, την ταυτότητά μας. Όταν φωτογραφίζεις, δεν καταγράφεις απλώς τον κόσμο. Ουσιαστικά εκφράζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

φωτογραφία

Μια φωτογραφική μηχανή στην οποία αξίζει να επενδύσεις

Αν ταυτίζεσαι με τα παραπάνω λόγια, αγαπάς τη φωτογραφία ή θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα μέσα από την οποία να μπορείς να εκφράζεσαι, τότε ένα εργαλείο δεν πρέπει σίγουρα να λείπει από το σπίτι σου. Η instax SQUARE SQ40 είναι μια φωτογραφική μηχανή με απεριόριστες δυνατότητες, vintage εμφάνιση και πρακτικό μέγεθος για να την κουβαλάς και στα ταξίδια σου.

φωτογραφία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την επιλέξεις:

1. Έχει κομψό σχεδιασμό που είναι τόσο σύγχρονος όσο και λειτουργικός. Η instax SQUARE SQ40 έχει τετράγωνη σιλουέτα και κλασικό μαύρο φινίρισμα ενώ το SQUARE FORMAT της προσφέρει απεριόριστη δημιουργικότητα με την ελευθερία ενός μεγαλύτερου κάδρου – ιδιαίτερα αν τη συγκρίνει κανείς με ένα INSTAX mini film (86mm×54mm).

2. Ακόμα κι αν είσαι νέος/α στην τέχνη της φωτογραφίας, τα χαρακτηριστικά της θα σε διευκολύνουν να τη χρησιμοποιήσεις. Διαθέτει αυτόματη έκθεση, που σημαίνει ότι μπορείς να τραβήξεις φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και σε σκοτεινούς χώρους, χωρίς ειδικές ρυθμίσεις.

φωτογραφία

3. Επιπλέον, με την instax SQUARE SQ40 θα πεις μια για πάντα «αντίο» στις αμήχανες selfies. Στρίβοντας απλώς τον δακτύλιο του φακού και χρησιμοποιώντας τον καθρέφτη μπορείς να βγάλεις άρτιες φωτογραφίες και τον εαυτό σου με ένα κοντινό πλάνο 30 έως 50 cm – τόσο απλά!

4. Μπορείς, επίσης, να τη δοκιμάσεις με το νέο film SQUARE FILM «SUNSET» που εμφανίζεται σε 90 δευτερόλεπτα περίπου και να αποτυπώσεις τις στιγμές και στο χαρτί.

φωτογραφία

Μια ακόμα εκπληκτική δυνατότητα

Διασκέδασε ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή INSTAX UP και γίνε μέλος μιας ζωντανής κοινότητας ενθουσιωδών φωτογράφων. Μοιράσου τις λήψεις, τις συμβουλές και τα κόλπα σου! Πώς; Κατέβασε την εφαρμογή INSTAX UP όπου σαρώνοντας τις INSTAX φωτογραφίες σου σε υψηλή ποιότητα μπορείς να τις συλλέξεις και να τις μοιραστείς με το app.

φωτογραφία

Και όλα αυτά σε τρία μόνο βήματα:

1. Σάρωσε τις INSTAX φωτογραφίες σου σε υψηλή ποιότητα.

2. Οργάνωσε τη gallery σου από τις σαρωμένες INSTAX φωτογραφίες σου.

3. Μοιράσου τη gallery στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι θα έχεις συγκεντρωμένες ψηφιακά όλες τις INSTAX φωτογραφίες σου.

Και μην ξεχνάς ότι η instax SQUARE SQ40 διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Fujifilm Hellas Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στα social media της Fujifilm Hellas: Facebook, Instagram, Youtube και TikTok.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.