ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΥΟ Μ’ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVENTOR

Έως και 64% πιο οικονομική λύση θέρμανσης!

1. Νίκησε το κρύο μ’ ένα κλιματιστικό Inventor!

Τι θα επιλέξεις φέτος για οικονομική θέρμανση του σπιτιού σου;

Η λύση είναι σίγουρα ένα κλιματιστικό κι όχι μόνο επειδή θα σου λύσει τα χέρια χειμώνα - καλοκαίρι, αλλά επειδή όντως θα ζεστάνει αποδοτικά και οικονομικά το σπίτι σου. Αρκεί να είναι κλιματιστικό προηγμένης τεχνολογίας, όπως τα κλιματιστικά Inventor που ενσωματώνουν την τεχνολογία του αύριο και προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

2. Κλιματιστικό - 64% πιο οικονομική λύση θέρμανσης

Ήξερες ότι το κλιματιστικό είναι 64% πιο οικονομική λύση θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο; Αρκεί φυσικά να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και κατάλληλο για τα τετραγωνικά του χώρου σου. Τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν όλες τις προηγμένες και έξυπνες λειτουργίες που βοηθούν ακόμη περισσότερο στην εξοικονόμηση ενέργειας για να μην ανησυχείς πλέον για τη θέρμανση του σπιτιού σου.

3. Επίλεξε Ενεργειακή Κλάση Α+++ και στη θέρμανση

Ακούς συνεχώς να λένε ότι το κλιματιστικό σου πρέπει να είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++. Ισχύει! Γιατί η υψηλή ενεργειακή κλάση εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, ενώ παράλληλα μειώνει το ενεργειακό σου αποτύπωμα. Όμως, για να χρησιμοποιείς το κλιματιστικό σου οικονομικά χειμώνα - καλοκαίρι πρέπει να προσέξεις ώστε η ενεργειακή κλάση Α+++ να μην αφορά μόνο στην ψύξη, αλλά και τη θέρμανση. Η Inventor σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση στη θερμή ζώνη, όπως οι σειρές Dark, Legend, King Plus, Comfort, Corona Plus.

4. Επωφελήσου από τα έξυπνα χαρακτηριστικά του κλιματιστικού σου

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, τόσο αυξάνονται τα νέα, όλο και πιο έξυπνα χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα κλιματιστικά. Και εσύ πολλές φορές σκέφτεσαι ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά, με σκοπό να εντυπωσιάσουν. Κι όμως, δεν είναι μόνο για εφέ, αφού εκτός από την άνεση που σου προσφέρουν, μπορούν να μειώσουν το λογαριασμό του ρεύματός σου! Για παράδειγμα, με τον έξυπνο αισθητήρα των κλιματιστικών Comfort της Inventor, ρυθμίζεις τη ροή αέρα και το κλιματιστικό αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σου στο χώρο, ώστε να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοσή του. Έτσι, εξοικονομείς ενέργεια και χρήματα. Αντίστοιχα, η λειτουργία Follow Me του κλιματιστικού Corona Plus ρυθμίζει τη θερμοκρασία σύμφωνα με τον αισθητήρα που υπάρχει στο τηλεχειριστήριο. Μπες στο inventor.ac και ανακάλυψε τις έξυπνες λειτουργίες των κλιματιστικών Inventor που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σου.

5. Δημιούργησε την τέλεια ζεστασιά στο σπίτι σου, ακόμη κι όταν έξω έχει κάτω από 0°C

Σκέψου μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα… έξω χιονίζει και η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από 0°C, εσύ χαλαρώνεις στον καναπέ σου βλέποντας ταινία και φορώντας άνετα ρούχα. Ναι άνετα! Όχι ζεστά και βαριά ρούχα. Γιατί το σπίτι σου έχει την τέλεια ζεστή ατμόσφαιρα, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε ορεινή περιοχή που το πολύ κρύο είναι καθημερινότητα. Τα κλιματιστικά Legend και Comfort της Inventor, με την ειδική ζώνη θέρμανσης που εμποδίζει το σχηματισμό πάγου στην εξωτερική μονάδα, λειτουργούν ανεπηρέαστα και χωρίς διακοπές ακόμη και σε δυσχερείς καιρικές συνθήκες, προσφέροντας οικονομία και ιδανικό κλίμα ζεστασιάς.

6. Φτιάξε την τέλεια ατμόσφαιρα σπίτι σου, ό,τι καιρό κι αν έχει, όπου κι αν είσαι

Έξω έχει κρύο, είσαι στη δουλειά και απλά ανυπομονείς να γυρίσεις σπίτι και να χαρείς τους αγαπημένους σου. Και παρόλο που έχει τόσο κρύο όλη μέρα, μπορείς να μπεις στο σπίτι και να βρεις την απόλυτη ζεστασιά. Με τη λειτουργία Wi-Fi των κλιματιστικών Inventor και τα συνδυαστικά σενάρια που προσφέρουν, μπορείς να ρυθμίζεις το κλιματιστικό σου σύμφωνα με τον καιρό, το πρόγραμμα και τις ανάγκες σου, απ’ όπου κι αν είσαι, εξοικονομώντας ενέργεια και κάνοντας τη ζωή σου πιο άνετη.

7. Κάνε όσο το δυνατό περισσότερη οικονομία

Εκτός από άριστη απόδοση, τι άλλο θες να σου προσφέρει το κλιματιστικό σου; Αν το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό είναι η «οικονομία» τότε το κλιματιστικό Legend της Inventor είναι αυτό που ζητάς. Γιατί μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία ECO από το τηλεχειριστήριό του, επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη μείωση στο λειτουργικό του κόστος. Παράλληλα, με τη λειτουργία GEAR μπορείς να περιορίσεις τη μέγιστη κατανάλωση, ρυθμίζοντας την απόδοση του κλιματιστικού σε δύο στάδια και να κάνεις οικονομία.

8. Επίλεξε Inventor και βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου

Βάλε στη ζωή σου ένα κλιματιστικό Inventor και θα βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου απολαμβάνοντας ιδανικό κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι και κάνοντας πραγματική οικονομία. Μπες στο inventor.ac και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει. Παράλληλα, με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζεις κι εσύ τα Κοινωνικά Πολυϊατρεία του Οργανισμού Το Χαμόγελο Του Παιδιού!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.