ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ; ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ OW

Αν έχουμε κάτι κοινό όλοι μας, ειδικά αυτή την περίοδο, αυτό είναι το άγχος.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τον χρόνο να μας κυνηγάει και τις υποχρεώσεις να μας κατακλύζουν, δυστυχώς είναι συνυφασμένος με το στρες. Τα πράγματα φαίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την ψυχική μας υγεία μετά την έλευση της πανδημίας. Κρίσεις πανικού, καταθλιπτικά συμπτώματα, αγχώδεις διαταραχές έχουν στη βάση τους το στρες. Στο ΟW, κύριο μέλημά μας είναι η προάσπιση της υγείας μας, σωματικής και ψυχικής. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να αγνοήσουμε το άγχος. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα για να δούμε πόσο άγχος έχουμε στη χώρα μας σήμερα και πού οφείλεται. Ζητάμε και τη δική σου βοήθεια για να συλλέξουμε αρκετά στοιχεία και να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα που θα μπορούσαν σε δεύτερο χρόνο να μας δείξουν τον δρόμο να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το στρες. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν στο OW.GR.


Πού οφείλεται το άγχος σου; Πάρε μέρος στην έρευνα του OW.


Συμπληρώστε την έρευνα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 δωροκάρτα αξίας 50€ από το Πλαίσιο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας στην έρευνα της aboutpeople. Θα χρειαστούμε μόνο 3 λεπτά από το χρόνο σας.
Η έρευνα συμπληρώνεται ανώνυμα, οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά σε στατιστικούς πίνακες.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.