Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Η αναπνοή είναι μια σχεδόν αυτοματοποιημένη διαδικασία που λίγο-πολύ όλοι μας θεωρούμε δεδομένη. Καθημερινά επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία της εισπνοής και εκπνοής πάνω από 28.000 φορές. Τι πραγματικά προσφέρει η ρινική αναπνοή στο σώμα μας και πόσο σημαντική είναι για την υγεία του οργανισμού τελικά;

Η μύτη είναι το βασικό όργανο της αναπνοής μας. Εκτός από την εισπνοή και εκπνοή, η ρινική κοιλότητα είναι υπεύθυνη για το φιλτράρισμα του αέρα που αναπνέουμε, ενώ αποτελεί την πρώτη ασπίδα του ανοσοποιητικού μας συστήματος απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς και αέριους ρύπους. Με τα τριχίδια που περιβάλλουν το εσωτερικό της, η μύτη εμποδίζει αποτελεσματικά την είσοδο σε μικρόβια, ιούς και γύρη.

Η ενεργητικότητα, η καλή διάθεση, ο επαρκής ύπνος, συνδέονται ουσιαστικά με την ποιότητα της αναπνοής καθώς είναι παράγοντες που επηρεάζονται άμεσα από τη ρινική συμφόρηση. Είναι λοιπόν σαφές, ότι η διατήρηση της υγείας της μύτης αλλά και συνολικά της ρινικής κοιλότητας, μεταφράζεται σε ελεύθερη αναπνοή χωρίς εμπόδια ή επιπλοκές που να δυσκολεύουν την καθημερινότητα.

Με το ρινικό σπρέι Otrimer, της οικογένειας προϊόντων Otrivin, εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ενυδάτωση και τον επαρκή καθαρισμό της μύτης καθημερινά, χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με περιττά συντηρητικά. Το Otrimer είναι 100% φυσικό ισότονο, το οποίο φροντίζει επαρκώς τη ρινική κοιλότητα και δρα άμεσα ως προς την απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας και των αλλεργιογόνων στοιχείων που συσσωρεύονται στη μύτη κατά την εισπνοή, όπως είναι η σκόνη και η γύρη. Επιπλέον η εφαρμογή του Otrimer, ανακουφίζει από πιθανούς ερεθισμούς αναστέλλοντας τη ρινική ξηρότητα.

Εντάσσοντας το Otrimer στην καθημερινή σας ρουτίνα, με 1 έως 2 ψεκασμούς την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, πετυχαίνετε καθαρή αναπνοή και ενίσχυση της λειτουργίας της μύτης ως προϋποθέσεις για μια καλή υγεία.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.