www.instagram.com/chuando_chuandoandfrey

ΕΙΝΑΙ 57 ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΩΜΑ 27ΧΡΟΝΟΥ: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Καλά διαβάζεις: Ό άντρας της φωτογραφίας είναι 57 ετών! Πριν βιαστείς να αποδώσεις την εικόνα του σε πλαστικές επεμβάσεις, να πούμε πως το μυστικό του είναι άλλο.

Αν πιστεύαμε στα παραμύθια, θα λέγαμε πως βρέθηκε ο άνθρωπος που πραγματικά πούλησε την ψύχη του στον διάβολο και κέρδισε την αιώνια νιότη. O Chuando Tan, μοντέλο, φωτογράφος και επιχειρηματίας στην Σιγκαπούρη, είναι 57 ετών, όμως μετά βίας δείχνει 27. Και προφανώς, χαζεύοντας στο προφίλ του, μας έκανε να απορήσουμε πώς τα καταφέρνει.

Απλά παρατηρήστε τον: Το πρόσωπο του δείχνει αψεγάδιαστο, το σώμα του θα το ζήλευε και ο πιο καλογυμνασμένος 20άρης. Είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι φυσικά; Μήπως έχει υποβληθεί σε αμέτρητες αισθητικές επεμβάσεις;

Ο ίδιος το αρνείται απερίφραστα. Υποστηρίζει ότι χρωστά το αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα του σε μια συγκεκριμένη διατροφή που ακολουθεί και σε ένα αυστηρό ημερήσιο πρόγραμμα.

Πριν σας αποκαλύψουμε ποιο είναι αυτό, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Chuando ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Έχει, όμως, και μουσικό ταλέντο, αφού έχει συμμετάσχει σε δίσκους ως ερμηνευτής. Σήμερα διευθύνει το δικό του πρακτορείο μοντέλων. Ωστόσο, λειτουργεί και ακτιβιστικά, αφού χρησιμοποιεί τα social media του (με τους εκατομμύρια followers) για να τραβήξει την προσοχή σε διάφορα κοινωνικά προβλήματα.

Οι fans του, βέβαια, μόνο κοινωνικά ζητήματα δεν σκέφτονται όταν τον κοιτάζουν. Αντίθετα, πολλοί γίνονται από αδιάκριτοι έως ενοχλητικοί ή και επικίνδυνοι. Σε συνέντευξή του 2017, ο Chuando είχε πει ότι τα κορίτσια τον πλησιάζουν στον δρόμο κρυφογελώντας και ζητώντας του αυτόγραφα. Συχνά λαμβάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα, τα οποία του προκαλούν κάποια ανασφάλεια. Και επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν του αρέσει όλη αυτή η προσοχή, προσπαθεί στις δημόσιες εμφανίσεις του να δείχνει όσο γίνεται πιο απλοϊκός.

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει αρχίσει να νιώθει πιο άνετα με τη δημοφιλία του. Έχει σταματήσει να γκρινιάζει όταν τον φλερτάρουν και του ζητούν ραντεβού και το βλέπει ως κάτι θετικό. Άλλωστε, λέει, «είναι προτιμότερο από το να μην αρέσεις σε κανέναν».

Τελικά ποιο είναι το μυστικό του;

Το ασιατικό γονίδιο παίζει σίγουρα καθοριστικό ρόλο, ωστόσο ο Chuando δίνει τεράστια σημασία στην διατροφή του. Καταναλώνει shakes πρωτεΐνης ή βρόμη με αβγά, μέλι και αβοκάντο, και πιστεύει πως «είμαστε ό,τι τρώμε». Για το πρόσωπό του χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν πιο φυσικά προϊόντα περιποίησης. Επίσης, γυμνάζεται συστηματικά, ενώ προσπαθεί να διατηρεί μια θετική στάση ζωής.

«Αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις, το συναίσθημά σου, αντανακλάται στο πρόσωπό σου. Κάθε φορά που ακούμε ανθρώπους να λένε Δείχνεις πολύ καλά σήμερα, πολύ χαρούμενος, καταλαβαίνουμε τον ρόλο της διάθεσής μας. Γιατί, λοιπόν, να μη διατηρούμε έναν πιο θετικό, νεανικό τρόπο σκέψης;»

Και πώς να μην τον διατηρεί, με αυτή την εμφάνιση;

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.