iStock

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ: ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ HACK ΜΙΑΣ ΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ

Μια μαμά δύο μικρών παιδιών μοιράστηκε το πιο έξυπνο hack που κάνει το πακετάρισμα ρούχων αξεσουάρ των παιδιών για τις διακοπές... παιχνιδάκι!

Γκρινιάρηδες δεν θέλουμε να είμαστε, αλλά αν είστε εσείς το άτομο που αναλαμβάνει να ετοιμάσει τις αποσκευές των παιδιών εν όψει των οικογενειακών διακοπών, θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, που μοιάζει τελικά και σχεδόν μάταιη: Στριμώχνεις μέσα σε σακ βουαγιάζ και βαλίτσες ό,τι κρίνεις απαραίτητο και όταν επιχειρήσεις να βγάλεις ένα μόνο ρούχο δημιουργείται ξαφνικά μέσα στη βαλίτσα χάος! Η σύγχυση, βέβαια, είναι διπλάσια όταν έχεις αποσκευές για δύο ή περισσότερα παιδιά.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη; Μια μητέρα ορκίζεται πως τον βρήκε και μαζί της φαίνεται να συμφωνούν χιλιάδες άλλοι (γονείς και μη) που παρακολούθησαν τα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στα οποία δείχνει το hack της για πιο εύκολο πακετάρισμα των βρεφικών και πολύ παιδικών ρούχων.

«Το πιο έξυπνο hack στο πακετάρισμα των διακοπών, όταν ταξιδεύεις με παιδιά»

Η Amanda McVay, στο βίντεο που απέσπασε 213 χιλιάδες Likes και περίπου χίλια σχόλια, προτείνει να χρησιμοποιήσεις ως αποσκευή ένα «αξεσουάρ» που πιθανότατα έχεις ήδη στο σπίτι σου αν είσαι γονιός: Μια κρεμαστή θήκη οργάνωσης.

Διακοπές με παιδιά: Το έξυπνο hack μιας μαμάς για πανεύκολο πακετάρισμα
iStock

Το σκεπτικό της Amanda, η οποία μεγαλώνει ένα νήπιο και ένα μωρό, είναι να οργανώνεις τα πάντα έτσι, ώστε να μη χρειάζεσαι μετά υπερβολικό χρόνο για να τα βρίσκεις ή για να τα τακτοποιείς κάθε λίγο από την αρχή. «Το πιο έξυπνο hack στο πακετάρισμα», λέει η ίδια και μας δείχνει το βίντεο:

Για άριστη οργάνωση (και) στις διακοπές, η Amanda χρησιμοποίησε το κρεμαστό αυτό αξεσουάρ οργάνωσης, βάζοντας σε κάθε θήκη κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί το παιδί. Σε επόμενο βίντεο, λοιπόν, δείχνει, ότι στις θήκες ψηλά έβαλε πάνες και μωρομάντηλα, στις επόμενες θήκες πάνες-μαγιό και άλλα ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία (καπελάκια και καλλυντικά), στις πιο κάτω θήκες έβαλε ρουχαλάκια για το μωρό της και για το νήπιο (τα οποία καθώς είναι μικρά σε μέγεθος χωρούν τέλεια σε αυτές τις θήκες) και τις τελευταίες θέσεις τις γέμισε ξανά με πάνες.

@amandatthegym Replying to @Tara Lynn brief explanation of what I packed on our four day cruise! I was literally so excited as I explained this to my husband - so sorry it’s super quick! #traveltiktok #kids #toddlermom #twoundertwo #kidtravelhack ♬ original sound - gym_mom

Το πλεονέκτημα αυτού του κόλπου δεν είναι μόνο ότι διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα. Εξυπηρετεί και γιατί δεν χρειάζεται ξεπακετάρισμα και ξανά πακετάρισμα στο τέλος του ταξιδιού, ενώ απλά τυλίγεται και μπαίνει σε μία βαλίτσα. Φτάνοντας στον προορισμό σας το ξετυλίγετε και το κρεμάτε πίσω από μία πόρτα ή μέσα σε μία ντουλάπα.

Τέτοιες κρεμαστές θήκες οργάνωσης θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα με είδη σπιτιού, καθώς και online, σε χαμηλές τιμές. Υπάρχουν, μάλιστα, σε διάφορα μεγέθη, ενώ πολλές κλείνουν και με φερμουάρ για να διατηρούν το περιεχόμενο ακόμα πιο καθαρό. Μήπως να το σκεφτείτε και για τα δικά σας ρούχα;

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.