Καρολίνα Δωρίτη

ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΕ ΤΖΙΝ, ΤΟΝΙΚ ΚΑΙ ΣΜΕΟΥΡΑ

Έχεις όρεξη για ένα δροσερό και απολαυστικό κοκτέιλ με τζιν, σαν γρανίτα; Τα κατεψυγμένα σμέουρα, που μπορείς να βρεις όλο τον χρόνο, είναι η λύση!

Ένα κοκτέιλ με τζιν, δροσερό και απολαυστικό σαν γρανίτα, χωρίς επιπλέον ζάχαρη – πέρα από αυτή που ήδη περιέχεται στο τόνικ. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συνταγή εύκολα χρησιμοποιώντας άλλα φρούτα, όπως φράουλες ή μύρτιλα, κατά προτίμηση κατεψυγμένα!

Συνταγή για κοκτέιλ Raspberry Gin Tonic

  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
  • VeganGluten-free

κοκτέιλ
Καρολίνα Δωρίτη

Υλικά για 2 κοκτέιλ

  • 100 γρ. κατεψυγμένα σμέουρα (φραμπουάζ)
  • χυμός από 3 λάιμ (περίπου 70 ml)
  • 120 ml τζιν
  • 250 ml tonic
  • πάγος

Για το γαρνίρισμα  

  • 2 φέτες λάιμ
  • 2 φρέσκα σμέουρα (προαιρετικά)
  • 2 κλωναράκια φρέσκου δυόσμου

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα παγωμένα σμέουρα με τον χυμό λάιμ και το τζιν, μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα πηχτό και λείο. Γεμίζουμε δύο μεγάλα ποτήρια με πάγο, μοιράζουμε σε αυτά το μείγμα με το τζιν και γεμίζουμε τα ποτήρια ως επάνω με τόνικ.

Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου, φέτες λάιμ και φρέσκα σμέουρα και το κοκτέιλ μας είναι έτοιμο!

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.