ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ 3: Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ YOGA ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

4:24

Ο Αντώνης Φραγκάκης μάς δείχνει βήμα-βήμα μια στάση της yoga που αξίζει να βάλουμε στην καθημερινότητά μας: τον Πολεμιστή 3.

Αν θέλεις να βάλεις στη ζωή σου τη yoga, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Ο Αντώνης Φραγκάκης μέσα από μια σειρά σύντομων βίντεο θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις βήμα-βήμα βασικές στάσεις της yoga και να ανακαλύψεις τη φιλοσοφία της.

Όταν έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, δοκίμασε κάποια από τις παρακάτω asanas:

Στο έκτο βίντεο της σειράς μαθαίνουμε τη στάση του πολεμιστή 3, που αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου για να δεις οφέλη στο σώμα και στην ψυχολογία σου.

Πολεμιστής 3 (Virabhadrasana 3): Βάλε αυτή τη στάση της yoga στην καθημερινότητά σου

Την ώρα που βρίσκεσαι στη συγκεκριμένη στάση της yoga, νιώθεις δύναμη και σταθερότητα. Την ίδια στιγμή, όμως, έχεις την αίσθηση ότι το σώμα σου γίνεται ελαφρύ, έτοιμο να πετάξει.

Πρόκειται για μια όρθια θέση που προσφέρει σταθερότητα σε όλο το σώμα, βελτιώνει την ισορροπία και βοηθάει στην πρόληψη τραυματισμών από πτώση, ενώ παράλληλα βελτιώνει την επίγνωση του σώματός μας. Δυναμώνει τους αστράγαλους, τους μυς των ποδιών, της πλάτης και της κοιλιάς. Είναι μια απαιτητική στάση, την οποία όμως μπορεί να δοκιμάσει και ένας αρχάριος, ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες που δίνει στο βίντεο ο Αντώνης Φραγκάκης.